Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pitch Please KP Nietykalni
Alfa 0.06b Tactiek Nietykalni
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 53.9
good Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Daar is Hayes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayes passt de bal zonder na te denken. Yusifzadə is nu in balbezit. Yusifzadə geeft de bal voor. Nenea krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Truşcă rent richting de bal. Nenea rent richting de bal. Truşcă rent richting de bal. Truşcă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - KP Nietykalni 0:1

9e minuut.
Kiertszewicz geeft de bal voor. Truşcă kopt de bal weg. Nenea rent richting de bal. Nenea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bellanca met de inworp. Yusifzadə is nu in balbezit. Yusifzadə geeft de bal voor. Nenea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Truşcă onderschept slim de pass. Truşcă passt de bal met de wreef. Nenea is nu in balbezit. Nenea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - KP Nietykalni 0:2

24e minuut.
Na een snelle pass probeert De Meo de bal onder controle te krijgen. Anastasakos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Meo. De Meo krijgt een gele kaart. Anastasakos raakt geblesseerd tijdens het duel. Diot wilt de vrije trap nemen. Morel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Stypuła kopt de bal weg. Kiertszewicz is nu in balbezit. Kiertszewicz met een sublieme pass. Yusifzadə geeft een hoge lob. Truşcă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - KP Nietykalni 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitch Please 51%, KP Nietykalni 49%.
Pitch Please - KP Nietykalni 0:3

51e minuut.
Diot geeft een lange en hoge pass. Anastasakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hayes krijgt een gele kaart. Anastasakos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dağaş neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - KP Nietykalni 1:3

57e minuut.
De Meo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Truşcă heeft problemen om de bal te vangen. Haydaroglu rent richting de bal. Truşcă onderschept slim de pass. Truşcă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hordecki geeft een lange en hoge pass. Dağaş rent richting de bal. Dağaş passt de bal zonder na te denken. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bellanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayes onderschept slim de pass. Hayes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Truşcă de bal. Truşcă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kiertszewicz geeft de bal voor. Hordecki heeft problemen om de bal te vangen. Truşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Truşcă schiet op doel. Kokorus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - KP Nietykalni 1:4

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pożegowiak komt het veld opgelopen. Truşcă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rabijewski komt het veld opgelopen. Szerszunowicz komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Hayes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diot is nu in balbezit. Hayes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Diot komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rabijewski rent richting de bal. Bellanca verovert de bal door een tackle van achteren. Yusifzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Yusifzadə geeft een hoge lob. Nenea springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiertszewicz met een snelle inworp. Nenea rent richting de bal. Nenea haalt uit met een fantastische trap. Kokorus probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - KP Nietykalni 1:5

90e minuut.
Yusifzadə is nu in balbezit. Hordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Bellanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellanca geeft een hoge lob. Anastasakos maakt een snoekduik en kopt de bal. Morel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitch Please 41%, KP Nietykalni 59%.
Pitch Please - KP Nietykalni 1:5