Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wędkarze Pitch Please
DARKA Tactiek Alfa 0.06b
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 50.6
very good Schieten adequate
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


13e minuut.
Wessner rent richting de bal. Wessner geeft de bal voor. Klungelig pakt Hordecki de bal. Ostaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaszewski schiet op doel. Kokorus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Bellanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellanca passt de bal zonder na te denken. Anastasakos met een sublieme pass. Diot rent richting de bal. Diot haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wędkarze - Pitch Please 0:1

21e minuut.
Buczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Buczkowski met een sublieme pass. Haydaroglu is nu in balbezit. Ostaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ostaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Wędkarze - Pitch Please 1:1

38e minuut.
Błachaniec speelt de bal door. Wessner rent richting de bal. Wessner passt de bal in één keer door. Zassowski is nu in balbezit. Zassowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wessner passt de bal met de wreef. Kai Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Yeung passt de bal zonder na te denken. Ostaszewski is nu in balbezit. Ostaszewski haalt uit met een fantastische trap. Kokorus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Zassowski is nu in balbezit. Kai Yeung met een sublieme pass. Ostaszewski rent richting de bal. Ostaszewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dağdeviren de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Buczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wessner heeft problemen om de bal te vangen. Wessner geeft een lange en hoge pass. Ostaszewski springt en kopt de bal. Kokorus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wędkarze 43%, Pitch Please 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Wędkarze - Pitch Please 1:1

49e minuut.
Wessner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessner geeft de bal voor. Klungelig pakt Hordecki de bal. Ostaszewski rent richting de bal. Ostaszewski schiet op doel. Kokorus bokst de bal weg.

63e minuut.
Pajčin probeert naar een medespeler te passen. Kai Yeung rent richting de bal. Kai Yeung passt de bal met de wreef. Ostaszewski rent richting de bal. Ostaszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Błachaniec passt de bal in één keer door. Ostaszewski rent richting de bal. Dağdeviren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dağdeviren krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Wessner speelt de bal door. Pajčin rent richting de bal. Pajčin geeft een lange en hoge pass. Wessner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessner geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wędkarze 49%, Pitch Please 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Wędkarze - Pitch Please 1:1