Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furia Sokołów FC Typerzy
433 Tactiek gigi
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 32.6
solide Schieten redelijk
goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Suchan probeert naar een medespeler te passen. Pascu is nu in balbezit. Parejro onderschept slim de pass. Parejro haalt uit met een fantastische trap. Raczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Typerzy 0:1

9e minuut.
Urieta verovert de bal door een tackle van achteren. Glikos probeert naar een medespeler te passen. Wiatrowski is nu in balbezit. Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Furia Sokołów FC - Typerzy 1:1

13e minuut.
Glikos passt de bal in één keer door. Claassen is nu in balbezit. Claassen speelt de bal door. Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ruperti probeert naar een medespeler te passen. Ginosa is nu in balbezit. Ginosa passt de bal met de wreef. Parejro rent richting de bal. Parejro haalt uit met een fantastische trap. Raczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Glikos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wallerang de bal. Wallerang speelt de bal door. Domján is nu in balbezit. Domján draait met de bal, schiet en ... Saenz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Canales heeft problemen om de bal te vangen. Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Typerzy 2:1

21e minuut.
Wallerang speelt de bal door. Daar is Wiatrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiatrowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gardas de bal. Gardas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Glikos passt de bal in één keer door. Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardas passt de bal zonder na te denken. Domján rent richting de bal. Domján schiet op doel. Saenz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urieta heeft problemen om de bal te vangen. Gardas verovert de bal door een tackle van achteren. Gardas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ginosa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Przedpełski de bal. Przedpełski met een sublieme pass. Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro schiet op doel. Raczkowski bokst de bal weg.

29e minuut.
Glikos met een sublieme pass. Quiroz is nu in balbezit. Wallerang onderschept slim de pass. Domján bereikt de bal nog maar net als eerste. Domján geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Typerzy 3:1

35e minuut.
Canales onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jordan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gardas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Typerzy 4:1

44e minuut.
Wiatrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiatrowski met een sublieme pass. Glikos rent richting de bal. Glikos geeft een hoge lob. Gardas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Przedpełski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przedpełski speelt de bal door. Ginosa is nu in balbezit. Ginosa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 37%, Typerzy 63%.
Furia Sokołów FC - Typerzy 4:1

46e minuut.
Ghinescu passt de bal met de wreef. Domján rent richting de bal. Ruperti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ruperti krijgt een gele kaart.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saenz met een harde bal richting middenveld. Ginosa kopt de bal weg. Parejro rent richting de bal. Parejro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lambrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambrou geeft de bal voor. Inworp. Chierico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przedpełski geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Glikos controleert de bal met de borst. Ruperti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glikos. Glikos krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Parejro onderschept slim de pass. Parejro passt de bal met de wreef. Przedpełski is nu in balbezit. Przedpełski schiet op doel. Raczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Jordan verovert de bal door een tackle van achteren. Wiatrowski is nu in balbezit. Wiatrowski speelt de bal door. Gardas is nu in balbezit. Gardas haalt uit met een fantastische trap. Saenz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Pascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascu geeft de bal voor. Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardas schiet op doel. Saenz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Typerzy 5:1

82e minuut.
Claassen probeert naar een medespeler te passen. Gardas is nu in balbezit. Canales rent richting de bal. Gardas verovert de bal door een tackle van achteren. Gardas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Wallerang speelt de bal door. Domján bereikt de bal nog maar net als eerste. Urieta is nu in balbezit. Domján onderschept slim de pass. Domján passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gardas rent richting de bal. Gardas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Typerzy 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 40%, Typerzy 60%.
Furia Sokołów FC - Typerzy 6:1