Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia 09 Dortmund Furya
schalke Tactiek ofens nowa v1
50% Balbezit 50%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 25
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
49.7 gemiddelde waardering 58.8
very good Schieten outstanding
good Passen excellent
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Rybszleger rent richting de bal. Rybszleger probeert naar een medespeler te passen. Coranga rent richting de bal. Coranga schiet op doel. Caridad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Furya 0:1

7e minuut.
Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Janisz onderschept slim de pass. Móczár onderschept slim de pass. Laborinho rent richting de bal. Laborinho haalt uit met een fantastische trap. Caridad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Szentmiklósi verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Móczár met de inworp. Umić is nu in balbezit. Umić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sukatmaz speelt de bal door. Jaučkojis is nu in balbezit. Met opzet legt Maciejski zijn tegenspeler op de grond. Maciejski krijgt een gele kaart. Jaučkojis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Rybszleger passt de bal met de wreef. Daar is Umić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umić probeert naar een medespeler te passen. Laborinho rent richting de bal. Laborinho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Coranga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sukatmaz is nu in balbezit. Tatarkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sukatmaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobrescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laborinho maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Furya 0:2

28e minuut.
Crnomarković rent richting de bal. Kałamarz is nu in balbezit. Crnomarković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kałamarz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Móczár met een snelle inworp. Umić is nu in balbezit. Umić geeft een lange en hoge pass. Laborinho maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Furya 0:3

31e minuut.
Móczár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Umić bereikt de bal nog maar net als eerste. Umić geeft een lange en hoge pass. Laborinho maakt een snoekduik en kopt de bal. Caridad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dražić speelt de bal door. Móczár rent richting de bal. Móczár geeft een lange en hoge pass. Laborinho maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Furya 0:4

37e minuut.
Umić probeert naar een medespeler te passen. Móczár heeft problemen om de bal te vangen. Móczár passt de bal zonder na te denken. Laborinho rent richting de bal. Laborinho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Maciejski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaučkojis. Maciejski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maciejski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laborinho springt en kopt de bal. Caridad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 77%, Furya 23%.
Borussia 09 Dortmund - Furya 0:4

46e minuut.
Jusupovas komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Janisz de bal onder controle te krijgen. Laborinho rent richting de bal. Coranga rent richting de bal. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho draait met de bal, schiet en ... Caridad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Tatarkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sukatmaz met een sublieme pass. Coranga is nu in balbezit. Coranga haalt uit met een fantastische trap. Caridad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Furya 0:5

68e minuut.
Dobrescu speelt de bal door. Crnomarković is nu in balbezit. Met opzet legt Kałamarz zijn tegenspeler op de grond. Kałamarz krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Crnomarković kan de bal niet met de borst controleren. Kałamarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnomarković begaat een overtreding. Crnomarković krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Dobrescu kopt de bal weg. Umić probeert naar een medespeler te passen. Móczár heeft problemen om de bal te vangen. Móczár geeft een lange en hoge pass. Laborinho maakt een snoekduik en kopt de bal. Caridad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Crnomarković met een snelle inworp. Jusupovas kan de bal niet met de borst controleren. Trindade tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trindade krijgt een gele kaart. Jusupovas raakt geblesseerd tijdens het duel. Jusupovas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Coranga maakt een snoekduik en kopt de bal. Caridad bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jusupovas zal de hoekschop nemen. Móczár is nu in balbezit. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho schiet op doel. Caridad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Furya 0:6

87e minuut.
Maciejski passt de bal zonder na te denken. Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár passt de bal met de wreef. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Crnomarković onderschept slim de pass. Crnomarković geeft een lange en hoge pass. Janisz heeft problemen om de bal te vangen. Laborinho rent richting de bal. Laborinho schiet op doel. Caridad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 73%, Furya 27%.
Borussia 09 Dortmund - Furya 0:6