Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wędkarze GISZOWIEC
DARKA Tactiek moja
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 48.3
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Wessner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessner geeft de bal voor. Daar is van Hoye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Doeltrap. De Bruyne met een harde bal richting middenveld. Kai Yeung kopt de bal weg. Ostaszewski rent richting de bal. Ostaszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ostaszewski is nu in balbezit. Ostaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wędkarze - GISZOWIEC 1:0

24e minuut.
Błachaniec is nu in balbezit. Błachaniec geeft de bal voor. Daar is van Hoye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kai Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Zassowski is nu in balbezit. Kai Yeung met een sublieme pass. Ostaszewski rent richting de bal. Ostaszewski draait met de bal, schiet en ... Amr bokst de bal weg. Zassowski rent richting de bal. Zassowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hryciuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zassowski. Hryciuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Hryciuk met een snel genomen vrije trap. Kuska kopt de bal weg. Pajčin probeert naar een medespeler te passen. Ostaszewski is nu in balbezit. Ostaszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Błachaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Błachaniec geeft de bal voor. van Hoye is nu in balbezit. Ostaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ostaszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Błachaniec kopt de bal weg. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin passt de bal met de wreef. Ostaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Ostaszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wędkarze 34%, GISZOWIEC 66%.
FC Wędkarze - GISZOWIEC 1:0

51e minuut.
Zassowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaszewski is nu in balbezit. Aldosa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aldosa krijgt een gele kaart. Ostaszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kai Yeung kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Amr bokst de bal weg. Paal!

57e minuut.
Błachaniec probeert naar een medespeler te passen. Wessner rent richting de bal. Wessner probeert naar een medespeler te passen. Zassowski rent richting de bal. Zassowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Klich passt de bal met de wreef. Kai Yeung is nu in balbezit. Kai Yeung passt de bal zonder na te denken. Zassowski rent richting de bal. Zassowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Wessner de bal. Wessner geeft de bal voor. Daar is van Hoye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostaszewski rent richting de bal. Ostaszewski schiet op doel. Amr bokst de bal weg.

70e minuut.
Kai Yeung speelt de bal door. Daar is Błachaniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błachaniec met een sublieme pass. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ostaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszkiewicz rent richting de bal. Ostaszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ostaszewski krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Kai Yeung passt de bal in één keer door. Wessner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessner geeft de bal voor. Ostaszewski rent richting de bal. Ostaszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
van Hoye geeft een hoge lob. Fechner rent richting de bal. Fechner geeft een hoge lob. Ostaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaszewski schiet op doel. Amr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is van Hoye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zassowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zassowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wędkarze 31%, GISZOWIEC 69%.
FC Wędkarze - GISZOWIEC 1:0