Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Nietykalni FC Imperium
Nietykalni Tactiek jakub 442
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 62.8
very good Schieten formidable
solid Passen formidable
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Nenea rent richting de bal. Camossi bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kiertszewicz zal de hoekschop nemen. Nenea maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Punčochář probeert naar een medespeler te passen. Cozma is nu in balbezit. Rabijewski onderschept slim de pass. Rabijewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Nietykalni - FC Imperium 1:0

6e minuut.
Camossi passt de bal zonder na te denken. Nicolae is nu in balbezit. Nicolae passt de bal met de wreef. Firoud rent richting de bal. Firoud schiet op doel. Morel bokst de bal weg.

7e minuut.
Kiertszewicz rent richting de bal. Kiertszewicz probeert naar een medespeler te passen. Yusifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifzadə geeft een lange en hoge pass. Rabijewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De Meo geeft een hoge lob. Camossi is nu in balbezit. Camossi geeft een hoge lob. Firoud rent richting de bal. Firoud draait met de bal, schiet en ... Morel bokst de bal weg. Rabijewski passt de bal zonder na te denken. Nenea rent richting de bal. Camossi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camossi krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kosev kopt de bal weg. Belkemiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkemiren speelt de bal door. Firoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Firoud schiet op doel. Morel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kosev kopt de bal weg. Belkemiren met een sublieme pass. Mazonakis kan de bal niet met de borst controleren. Mazonakis haalt uit met een fantastische trap. Morel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Firoud springt en kopt de bal. Kosev kopt de bal weg. Daar is Hayes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazonakis is nu in balbezit. Mazonakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Nenea rent richting de bal. Nenea passt de bal zonder na te denken. Yusifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifzadə geeft de bal voor. Rabijewski springt en kopt de bal. Cozma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Klungelig pakt Miazga de bal. Nicolae probeert naar een medespeler te passen. Crispi rent richting de bal. Mazonakis verovert de bal door een tackle van achteren. Mazonakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Török passt de bal met de wreef. Firoud bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Török zal de hoekschop nemen. Mazonakis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Kosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosev geeft een hoge lob. Camossi geeft de bal voor. Daar is Firoud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firoud draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hayes geeft een lange en hoge pass. Daar is Rabijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berhalter onderschept slim de pass. Nenea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Berhalter geeft een hoge lob. Firoud is nu in balbezit. Stypuła schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stypuła krijgt een gele kaart. Firoud raakt geblesseerd tijdens het duel. Camossi met een snel genomen vrije trap. Daar is Firoud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firoud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mazonakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkemiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkemiren passt de bal zonder na te denken. Firoud heeft problemen om de bal te vangen. Firoud draait met de bal, schiet en ... Morel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Nietykalni 63%, FC Imperium 37%.
KP Nietykalni - FC Imperium 1:0

62e minuut.
Firoud onderschept slim de pass. Klungelig pakt Firoud de bal. Firoud passt de bal in één keer door. Mazonakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazonakis haalt uit met een fantastische trap. Morel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Camossi speelt de bal door. Firoud rent richting de bal. Stypuła rent richting de bal. Firoud verovert de bal door een tackle van achteren. Firoud schiet op doel. Morel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Inworp. Szerszunowicz komt het veld opgelopen. Pożegowiak komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Crispi speelt de bal door. Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiertszewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Török is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Belkemiren legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Morel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Morel met een sublieme pass. Camossi is nu in balbezit. Kiertszewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiertszewicz geeft een lange en hoge pass. Rabijewski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mazonakis rent richting de bal. Crispi begaat een overtreding. Mazonakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Camossi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mazonakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazonakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kiertszewicz probeert naar een medespeler te passen. Nenea rent richting de bal. Nenea passt de bal zonder na te denken. Rabijewski rent richting de bal. Rabijewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolae met een sublieme pass. Klungelig pakt Mazonakis de bal. Mazonakis haalt uit met een fantastische trap. Morel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Nietykalni - FC Imperium 1:1

88e minuut.
Daar is Punčochář, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenea bereikt de bal nog maar net als eerste. Punčochář legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nenea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hayes zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Cozma bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Belkemiren met een sublieme pass. Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolae geeft een hoge lob. Firoud krijgt zijn hoofd ertegen. Morel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Nietykalni - FC Imperium 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Nietykalni 47%, FC Imperium 53%.
KP Nietykalni - FC Imperium 1:2