Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS NAJLEPSI Borussia 09 Dortmund
próba 1 Tactiek schalke
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.2 gemiddelde waardering 49
good Schieten very good
good Passen adequate
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Ławecki is nu in balbezit. Ławecki met een sublieme pass. Büyükses is nu in balbezit. Möring rent richting de bal. Möring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS NAJLEPSI - Borussia 09 Dortmund 1:0

17e minuut.
Zorzato met een sublieme pass. Klungelig pakt Möring de bal. Möring passt de bal met de wreef. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ławecki rent richting de bal. Daneri verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zorzato. Zorzato krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Ławecki met een snelle inworp. Firmino rent richting de bal. Nemes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nemes krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Firmino speelt de bal door. Möring rent richting de bal. Möring passt de bal met de wreef. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS NAJLEPSI 41%, Borussia 09 Dortmund 59%.
KS NAJLEPSI - Borussia 09 Dortmund 1:0

55e minuut.
Daneri onderschept slim de pass. Daneri probeert naar een medespeler te passen. Tatarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Finos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tatarkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tatarkiewicz passt de bal met de wreef. Hamalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamalak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Firmino passt de bal in één keer door. Finos is nu in balbezit. Finos geeft de bal voor. Möring bereikt de bal nog maar net als eerste. Möring draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lugović rent richting de bal. Lugović geeft een hoge lob. Büyükses kopt de bal weg. Möring rent richting de bal. Möring draait met de bal, schiet en ... Caridad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS NAJLEPSI 43%, Borussia 09 Dortmund 57%.
KS NAJLEPSI - Borussia 09 Dortmund 1:0