Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szmaragdy Lublin Furia Sokołów FC
ANOLECRAB v7^wv3 Tactiek 433
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 49.1
formidable Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Płonka probeert naar een medespeler te passen. Jugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu met een sublieme pass. Jugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Garrecht rent richting de bal. Jugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrecht is nu in balbezit. Jugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugović schiet op doel. Raczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Płonka met een snelle inworp. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu speelt de bal door. Jugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugović schiet op doel. Raczkowski bokst de bal weg. Daar is Pascu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugović schiet op doel. Raczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Klungelig pakt Domján de bal. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka met een sublieme pass. Klungelig pakt Jugović de bal. Jugović draait met de bal, schiet en ... Raczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garrecht is nu in balbezit. Garrecht schiet op doel. Raczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaragdy Lublin - Furia Sokołów FC 1:0

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Regosz de bal onder controle te krijgen. Garrecht rent richting de bal. Garrecht passt de bal zonder na te denken. Jugović rent richting de bal. Jugović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Raczkowski met een harde bal richting middenveld. Burkan kopt de bal weg. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka geeft een lange en hoge pass. Jugović maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Burkan geeft een lange en hoge pass. Jugović kopt de bal weg. Garrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrecht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaragdy Lublin - Furia Sokołów FC 2:0

14e minuut.
Burkan met een snelle inworp. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Pascu de bal. Jugović rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaragdy Lublin - Furia Sokołów FC 3:0

15e minuut.
Claassen is nu in balbezit. Garrecht rent richting de bal. Garrecht passt de bal in één keer door. Jugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugović draait met de bal, schiet en ... Raczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Fittock onderschept slim de pass. Fittock geeft de bal voor. Jugović kopt de bal weg. Garrecht is nu in balbezit. Garrecht schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu met een sublieme pass. Jugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugović haalt uit met een fantastische trap. Raczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaragdy Lublin - Furia Sokołów FC 4:0

29e minuut.
Jugović is nu in balbezit. Cuervo onderschept slim de pass. Płonka verovert de bal door een tackle van achteren. Płonka geeft de bal voor. Garrecht springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Płonka kopt de bal weg. Burkan probeert naar een medespeler te passen. Chiţulescu speelt de bal door. Jugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmaragdy Lublin 32%, Furia Sokołów FC 68%.
Szmaragdy Lublin - Furia Sokołów FC 4:0

51e minuut.
Klungelig pakt Kozec de bal. Kozec geeft een hoge lob. Jugović rent richting de bal. Jugović schiet op doel. Raczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaragdy Lublin - Furia Sokołów FC 5:0

59e minuut.
Kozec kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Płonka de bal onder controle te krijgen. Płonka probeert naar een medespeler te passen. Garrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrecht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaragdy Lublin - Furia Sokołów FC 6:0

60e minuut.
Cuervo passt de bal met de wreef. Garrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrecht speelt de bal door. Jugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Chiţulescu kopt de bal weg. Jugović rent richting de bal. Jugović passt de bal zonder na te denken. Garrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrecht draait met de bal, schiet en ... Raczkowski bokst de bal weg. Pascu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaragdy Lublin - Furia Sokołów FC 7:0

70e minuut.
Płonka speelt de bal door. Burkan is nu in balbezit. Burkan met een sublieme pass. Jugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugović schiet op doel. Raczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Płonka met een sublieme pass. Daar is Jugović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambrou rent richting de bal. Jugović verovert de bal door een tackle van achteren. Jugović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Domján, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fittock rent richting de bal. Fittock probeert naar een medespeler te passen. Jugović is nu in balbezit. Jugović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Płonka met een sublieme pass. Jugović heeft problemen om de bal te vangen. Regosz maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Regosz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Regosz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Jugović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jugović kan niet meer verder spelen. Ramos komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Kozec passt de bal in één keer door. Pascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos onderschept slim de pass. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaragdy Lublin - Furia Sokołów FC 8:0

88e minuut.
Raczkowski met een harde bal richting middenveld. Burkan kopt de bal weg. Płonka met een sublieme pass. Klungelig pakt Ramos de bal. Ramos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmaragdy Lublin 29%, Furia Sokołów FC 71%.
Szmaragdy Lublin - Furia Sokołów FC 8:0