Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.063
  • Stadion: Typerzy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12113
Typerzy Seals FC
gigi Tactiek chmura
45% Balbezit 55%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.1 gemiddelde waardering 54.1
average Schieten excellent
weak Passen excellent
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Gierbulewicz met de inworp. van Galen speelt de bal door. Mooren is nu in balbezit. Mooren schiet op doel. Saenz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - Seals FC 0:1

5e minuut.
Gierbulewicz passt de bal met de wreef. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría passt de bal zonder na te denken. Daar is Mooren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mooren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
van Galen heeft problemen om de bal te vangen. van Galen geeft een lange en hoge pass. Mooren is nu in balbezit. Mooren draait met de bal, schiet en ... Saenz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - Seals FC 0:2

10e minuut.
Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Santamaría geeft de bal voor. Mooren rent richting de bal. Mooren haalt uit met een fantastische trap. Saenz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Barbetti rent richting de bal. Chierico begaat een overtreding. Barbetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barbetti met een snel genomen vrije trap. Mooren krijgt zijn hoofd ertegen. Saenz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - Seals FC 0:3

13e minuut.
Ruperti speelt de bal door. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz passt de bal zonder na te denken. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Przedpełski met een sublieme pass. Ghinescu is nu in balbezit. MacAllan onderschept slim de pass. MacAllan geeft een lange en hoge pass. van Galen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Barbetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbetti geeft een lange en hoge pass. Pérez Santamaría kopt de bal weg. van Galen is nu in balbezit. van Galen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Toomberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toomberg geeft een lange en hoge pass. Mooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - Seals FC 0:4

26e minuut.
Urieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Urieta geeft de bal voor. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz geeft een hoge lob. Mooren krijgt zijn hoofd ertegen. Saenz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Canales is nu in balbezit. Canales geeft een hoge lob. Toomberg kopt de bal weg. van Galen rent richting de bal. van Galen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pérez Santamaría passt de bal met de wreef. Barbetti rent richting de bal. Barbetti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mooren de bal. Mooren draait met de bal, schiet en ... Saenz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Barbetti verovert de bal door een tackle van achteren. Barbetti met een sublieme pass. van Galen rent richting de bal. van Galen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - Seals FC 0:5

31e minuut.
Klungelig pakt Barbetti de bal. Ruperti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooren is nu in balbezit. Mooren draait met de bal, schiet en ... Canales probeert de bal aan de voet te houden. Saenz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Toomberg kopt de bal weg. Bornemissza is nu in balbezit. Pérez Santamaría speelt de bal door. Mooren heeft problemen om de bal te vangen. Mooren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Barbetti passt de bal in één keer door. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperti rent richting de bal. Pérez Santamaría verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gierbulewicz met een snelle inworp. Bornemissza speelt de bal door. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Typerzy 90%, Seals FC 10%.
Typerzy - Seals FC 0:5

46e minuut.
Klungelig pakt Quiroz de bal. van Galen rent richting de bal. van Galen passt de bal met de wreef. Mooren is nu in balbezit. Mooren haalt uit met een fantastische trap. Saenz bokst de bal weg.

47e minuut.
van Galen rent richting de bal. van Galen schiet op doel. Urieta probeert naar een medespeler te passen. Barbetti is nu in balbezit. Barbetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Urieta onderschept slim de pass. Urieta geeft een hoge lob. Barbetti kopt de bal weg. Daar is Mooren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mooren draait met de bal, schiet en ... Saenz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Barbetti de bal onder controle te krijgen. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría onderschept slim de pass. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. van Galen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - Seals FC 0:6

71e minuut.
Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría passt de bal zonder na te denken. Mooren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen is nu in balbezit. van Galen draait met de bal, schiet en ... Saenz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - Seals FC 0:7

74e minuut.
Bornemissza onderschept slim de pass. Barbetti is nu in balbezit. Barbetti passt de bal in één keer door. Mooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - Seals FC 0:8

79e minuut.
Ruperti probeert naar een medespeler te passen. Toomberg geeft een hoge lob. Barbetti kopt de bal weg. Mooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - Seals FC 0:9

81e minuut.
Canales probeert de bal aan de voet te houden. Pérez Santamaría geeft de bal voor. Daar is van Galen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Galen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - Seals FC 0:10

83e minuut.
Urieta geeft de bal voor. Barbetti heeft problemen om de bal te vangen. Barbetti met een sublieme pass. Mooren rent richting de bal. Mooren schiet op doel. Saenz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Przedpełski rent richting de bal. MacAllan onderschept slim de pass. Pérez Santamaría met een sublieme pass. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bornemissza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Canales de bal. Mooren rent richting de bal. Mooren haalt uit met een fantastische trap. Saenz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - Seals FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Typerzy 79%, Seals FC 21%.
Typerzy - Seals FC 0:11