Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furya Pitch Please
ofens nowa v1 Tactiek Alfa 0.06b
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 9
7 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 7
58.7 gemiddelde waardering 50.2
formidable Schieten good
excellent Passen solid
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Bellanca met een sublieme pass. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki geeft een hoge lob. Rybszleger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybszleger geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Anastasakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca is nu in balbezit. Anastasakos is nu in balbezit. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Umić bereikt de bal nog maar net als eerste. Umić speelt de bal door. Móczár met een sublieme pass. Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Crnomarković geeft een hoge lob. Diot rent richting de bal. Crnomarković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Crnomarković krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Crnomarković passt de bal in één keer door. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu geeft de bal voor. Daar is Laborinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laborinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Pitch Please 1:0

30e minuut.
Jusupovas komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Móczár met een snelle inworp. Umić bereikt de bal nog maar net als eerste. Umić geeft een lange en hoge pass. Laborinho springt en kopt de bal. Kokorus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Pitch Please 2:0

45e minuut.
Sukatmaz onderschept slim de pass. Coca verovert de bal door een tackle van achteren. Coca passt de bal zonder na te denken. Anastasakos is nu in balbezit. Anastasakos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya 50%, Pitch Please 50%.
Furya - Pitch Please 2:0

50e minuut.
Bellanca met een sublieme pass. Buczkowski is nu in balbezit. Bellanca probeert naar een medespeler te passen. Maciejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejski geeft de bal voor. Kokorus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Coranga de bal. Coranga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Pitch Please 3:0

51e minuut.
Daar is Coranga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Coranga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crnomarković zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Móczár kopt de bal weg. Dağdeviren heeft problemen om de bal te vangen. Coranga rent richting de bal. Coranga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Pitch Please 4:0

56e minuut.
Anastasakos is nu in balbezit. Maciejski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anastasakos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bellanca met een snel genomen vrije trap. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rybszleger bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski onderschept slim de pass. Buczkowski passt de bal zonder na te denken. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot schiet op doel. Phadnis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buczkowski zal de hoekschop nemen. Anastasakos maakt een snoekduik en kopt de bal. Phadnis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sukatmaz de bal. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot schiet op doel. Sukatmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Laborinho is nu in balbezit. Coranga rent richting de bal. Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga schiet op doel. Kokorus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Umić bereikt de bal nog maar net als eerste. Umić geeft een hoge lob. Coranga rent richting de bal. Coranga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Pitch Please 5:0

80e minuut.
Crnomarković met de inworp. Rybszleger met een sublieme pass. Umić met een sublieme pass. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Pitch Please 6:0

81e minuut.
Keran geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybszleger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coranga geeft een hoge lob. Móczár geeft een lange en hoge pass. Kokorus bokst de bal weg.

84e minuut.
Umić met een sublieme pass. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski geeft een hoge lob. Anastasakos rent richting de bal. Anastasakos geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot haalt uit met een fantastische trap. Phadnis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Anastasakos geeft de bal voor. Crnomarković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coca rent richting de bal. Diot is nu in balbezit. Diot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Crnomarković met een sublieme pass. Rybszleger is nu in balbezit. Buczkowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Buczkowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya 42%, Pitch Please 58%.
Furya - Pitch Please 6:0