Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Town AFC Kasztelania Małogoszcz
G-2-2-2 GT V1 Tactiek Kasztelen Centra
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
50.9 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten solid
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Chlastawa speelt de bal door. Mincă heeft problemen om de bal te vangen. Mincă passt de bal met de wreef. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Páger met een sublieme pass. Buttigieg is nu in balbezit. Buttigieg geeft de bal voor. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pepper probeert naar een medespeler te passen. Daar is Páger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páger passt de bal zonder na te denken. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa draait met de bal, schiet en ... bin Mahamadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Cîlicic kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Crispín stond buitenspel. Bolla neemt vlug de vrije trap. Chlastawa rent richting de bal. Chlastawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Cîlicic de bal. Cîlicic passt de bal met de wreef. Smolík is nu in balbezit. Smolík geeft een hoge lob. Crispín springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Bandhi de bal. Brčinović probeert naar een medespeler te passen. Smolík bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolík geeft een lange en hoge pass. Carewicz kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Town AFC 46%, Kasztelania Małogoszcz 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Green Town AFC - Kasztelania Małogoszcz 0:0

46e minuut.
Mamduh komt het veld opgelopen. Valencia komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrov onderschept slim de pass. Aleksandrov probeert naar een medespeler te passen. Smolík rent richting de bal. Smolík geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Brčinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Brčinović geeft een hoge lob. Crispín rent richting de bal. Crispín draait met de bal, schiet en ... Krystoforski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - Kasztelania Małogoszcz 0:1

51e minuut.
Smolík geeft een lange en hoge pass. Hazmulka kopt de bal weg. Brugnoli is nu in balbezit. Brugnoli geeft een hoge lob. Chlastawa maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Mahamadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Brčinović met een sublieme pass. Klungelig pakt Bottin de bal. Szwajdych is nu in balbezit. Szwajdych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - Kasztelania Małogoszcz 0:2

61e minuut.
Szwajdych geeft de bal voor. Crispín bereikt de bal nog maar net als eerste. Páger begaat een overtreding. Crispín is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crispín wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Smolík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolík geeft een lange en hoge pass. Bolla probeert de bal met de borst te controleren. Crispín is nu in balbezit. Crispín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Gomes geeft een hoge lob. Valencia kopt de bal weg. Crispín is nu in balbezit. Crispín haalt uit met een fantastische trap. Krystoforski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - Kasztelania Małogoszcz 0:3

77e minuut.
Krystoforski trapt de bal weg. Mamduh kopt de bal weg. Klungelig pakt Bottin de bal. Crispín rent richting de bal. Crispín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Smolík probeert naar een medespeler te passen. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazmulka onderschept slim de pass. Hazmulka passt de bal met de wreef. Mamduh geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Town AFC 60%, Kasztelania Małogoszcz 40%.
Green Town AFC - Kasztelania Małogoszcz 0:3