Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.064
  • Stadion: OUSHI Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 23576
OUSHI AC Sailfish Team
D!DD Tactiek pomoc
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 53.1
solide Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Barbarski passt de bal zonder na te denken. Báč probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Loponen rent richting de bal. Šekuljica onderschept slim de pass. Šekuljica haalt uit met een fantastische trap. Nemcsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Dwulicy met de inworp. Bledzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bledzewski passt de bal in één keer door. Bănică rent richting de bal. Bănică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ghering kopt de bal weg. Daar is Warszawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghering probeert naar een medespeler te passen. Bănică rent richting de bal. Bănică schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Ciubotaru speelt de bal door. Calafiore is nu in balbezit. Bucur is nu in balbezit. Calafiore rent richting de bal. Calafiore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cila rent richting de bal. Cila met een sublieme pass. Calafiore is nu in balbezit. Calafiore haalt uit met een fantastische trap. Nemcsák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Kesić is nu in balbezit. Kesić passt de bal met de wreef. Dwulicy is nu in balbezit. Dwulicy geeft een lange en hoge pass. Bănică maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OUSHI - AC Sailfish Team 0:1

20e minuut.
Doeltrap. Guga komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Bledzewski rent richting de bal. Bledzewski passt de bal zonder na te denken. Bănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică haalt uit met een fantastische trap. Boddin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OUSHI - AC Sailfish Team 0:2

30e minuut.
Dwulicy kopt de bal weg. Daar is Vairelles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dwulicy neemt de hoekschop. Guga maakt een snoekduik en kopt de bal. Boddin bokst de bal weg.

33e minuut.
Bănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică passt de bal in één keer door. Scieur bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga verovert de bal door een tackle van achteren. Guga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Richter geeft de bal voor. Guga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Barbarski de bal onder controle te krijgen. Guga is nu in balbezit. Guga schiet op doel. Boddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OUSHI - AC Sailfish Team 0:3

38e minuut.
Bledzewski met een sublieme pass. Bănică rent richting de bal. Bănică passt de bal zonder na te denken. Guga is nu in balbezit. Guga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bledzewski met een sublieme pass. Guga is nu in balbezit. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga verovert de bal door een tackle van achteren. Guga haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OUSHI 64%, AC Sailfish Team 36%.
OUSHI - AC Sailfish Team 0:3

46e minuut.
Acuña komt het veld opgelopen. Boëtius komt het veld opgelopen. Minh Phương komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Loponen onderschept slim de pass. Loponen geeft een lange en hoge pass. Bănică rent richting de bal. Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Minh Phương controleert de bal met de borst. Báč speelt de bal door. Boëtius is nu in balbezit. Šekuljica onderschept slim de pass. Šekuljica draait met de bal, schiet en ... Nemcsák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Dwulicy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwulicy speelt de bal door. Bănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OUSHI - AC Sailfish Team 0:4

56e minuut.
Ciubotaru speelt de bal door. Minh Phương is nu in balbezit. Kesić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kesić krijgt een gele kaart. Minh Phương is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Báč met een snel genomen vrije trap. Minh Phương maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Acuña rent richting de bal. Acuña met een sublieme pass. Bledzewski met een sublieme pass. Bănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică schiet op doel. Boddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Acuña geeft de bal voor. Veuillet probeert de bal aan de voet te houden. Vairelles onderschept slim de pass. Dwulicy rent richting de bal. Dwulicy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Vairelles onderschept slim de pass. Vairelles geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dwulicy met de inworp. Bledzewski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dwulicy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Veuillet is nu in balbezit. Guga onderschept slim de pass. Guga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OUSHI - AC Sailfish Team 0:5

72e minuut.
Klungelig pakt Acuña de bal. Acuña met een sublieme pass. Scieur rent richting de bal. Guga onderschept slim de pass. Guga haalt uit met een fantastische trap. Boddin bokst de bal weg.

88e minuut.
Doeltrap. Wolf komt het veld opgelopen. Minh Phương raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vitoriano komt het veld opgelopen. Crisan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OUSHI 62%, AC Sailfish Team 38%.
OUSHI - AC Sailfish Team 0:5