Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Ratown Wiejscy Kopacze
zozozo Tactiek Buczo
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
50.2 gemiddelde waardering 58.7
solide Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Garcés geeft de bal voor. Kraljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraljić geeft een hoge lob. Pallis krijgt zijn hoofd ertegen. Mularczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Yurdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurdal met een sublieme pass. Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysik haalt uit met een fantastische trap. Colussi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Wiejscy Kopacze 0:1

44e minuut.
Peigneur is nu in balbezit. Peigneur geeft een lange en hoge pass. Lama kopt de bal weg. Carne is nu in balbezit. Carne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 41%, Wiejscy Kopacze 59%.
Fc. Ratown - Wiejscy Kopacze 0:1

46e minuut.
Szumanowski komt het veld opgelopen. Banan komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Dan onderschept slim de pass. Dan passt de bal in één keer door. Centonze is nu in balbezit. Yurdal onderschept slim de pass. Yurdal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Temelkoski onderschept slim de pass. Temelkoski probeert naar een medespeler te passen. Kraljić probeert naar een medespeler te passen. Pallis rent richting de bal. Pallis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mularczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kloskowski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Yurdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Centonze is nu in balbezit. Yurdal verovert de bal door een tackle van achteren. Yurdal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Wiejscy Kopacze 0:2

67e minuut.
Najman komt het veld opgelopen. Tyfus komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Yurdal verovert de bal door een tackle van achteren. Yurdal passt de bal met de wreef. Carne bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaźmierkiewicz geeft de bal voor. Najman kopt de bal weg. Daar is Smuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pallis is nu in balbezit. Pallis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Wiejscy Kopacze 1:2

71e minuut.
Dan is nu in balbezit. Dan geeft de bal voor. Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysik haalt uit met een fantastische trap. Banan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Wiejscy Kopacze 1:3

80e minuut.
Kaźmierkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Dan speelt de bal door. Carne bereikt de bal nog maar net als eerste. Carne draait met de bal, schiet en ... Banan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Yurdal is nu in balbezit. Yurdal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Wiejscy Kopacze 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 44%, Wiejscy Kopacze 56%.
Fc. Ratown - Wiejscy Kopacze 1:4