Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.064
  • Stadion: Tuborg Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 11425
Tuborg TS Raba
3 Tactiek 352.N
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 48.5
solide Schieten goed
goed Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


8e minuut.
Scifo probeert naar een medespeler te passen. Kronsteiner is nu in balbezit. Bolluk rent richting de bal. Kronsteiner rent richting de bal. Kronsteiner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kronsteiner is nu in balbezit. Kronsteiner speelt de bal door. Bolluk is nu in balbezit. Bolluk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuborg - TS Raba 0:1

18e minuut.
Lixandru passt de bal met de wreef. Scifo rent richting de bal. Scifo passt de bal met de wreef. Kronsteiner is nu in balbezit. Kronsteiner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Bolluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolluk passt de bal met de wreef. Banialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronsteiner verovert de bal door een tackle van achteren. Kronsteiner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuborg - TS Raba 0:2

39e minuut.
MacHarold passt de bal in één keer door. Lixandru rent richting de bal. Lixandru passt de bal in één keer door. Kronsteiner is nu in balbezit. Kronsteiner schiet op doel. Scateni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuborg 71%, TS Raba 29%.
Tuborg - TS Raba 0:2

51e minuut.
Inworp. Lixandru met de inworp. Kronsteiner rent richting de bal. Kronsteiner geeft een lange en hoge pass. Bolluk springt en kopt de bal. Scateni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Nhật Nam passt de bal zonder na te denken. Bocskay rent richting de bal. Bocskay passt de bal zonder na te denken. Bolluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolluk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kronsteiner heeft problemen om de bal te vangen. Bocskay rent richting de bal. Bocskay passt de bal met de wreef. Bolluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolluk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Banialis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scifo met een snelle inworp. Bolluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolluk schiet op doel. Paal! Bolluk is nu in balbezit. Bolluk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Bocskay is nu in balbezit. Bocskay speelt de bal door. Kronsteiner is nu in balbezit. Kronsteiner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuborg - TS Raba 0:3

85e minuut.
Bolluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolluk haalt uit met een fantastische trap. Daar is Langenove, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scifo haalt uit met een fantastische trap. Scateni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Klungelig pakt Pană de bal. Nevejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevejans met een sublieme pass. Bolluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolluk geeft een lange en hoge pass. Scateni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Scifo met een snelle inworp. Bolluk is nu in balbezit. Bolluk geeft een lange en hoge pass. Kronsteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronsteiner haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kronsteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronsteiner passt de bal met de wreef. Scateni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuborg 80%, TS Raba 20%.
Tuborg - TS Raba 0:3