Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosski Team - Reaktywacja FC Bory
Nowa taktyka Tactiek Jedziesz
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 45.2
solide Schieten goed
solide Passen goed
goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Skirło verovert de bal door een tackle van achteren. Skirło speelt de bal door. Jaskulski met een sublieme pass. Górnikowski rent richting de bal. Górnikowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Ziętek passt de bal zonder na te denken. Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waluś. Waluś krijgt een gele kaart. Górnikowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bonilha komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Magne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuchowski rent richting de bal. Magne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magne krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Biesicki probeert de bal aan de voet te houden. Badziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trąbaczewski kan de bal niet met de borst controleren. Badziński rent richting de bal. Badziński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosski Team - Reaktywacja 58%, FC Bory 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bosski Team - Reaktywacja - FC Bory 0:0

60e minuut.
Czyżewski met een sublieme pass. Węglarz is nu in balbezit. Bonilha begaat een overtreding. Bonilha krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Daar is Trąbaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyżewski is nu in balbezit. Czyżewski geeft de bal voor. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz schiet op doel. Holz bokst de bal weg.

72e minuut.
Badziński probeert naar een medespeler te passen. Maassen rent richting de bal. Maassen speelt de bal door. Czyżewski is nu in balbezit. Czyżewski haalt uit met een fantastische trap. Holz bokst de bal weg.

76e minuut.
Bucki met de inworp. Czyżewski is nu in balbezit. Chęcielewski begaat een overtreding. Czyżewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łabędzki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bonilha speelt de bal door. Maassen geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Biesicki de bal onder controle te krijgen. Badziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Badziński schiet op doel. Holz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Maassen rent richting de bal. Maassen geeft de bal voor. Skirło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Badziński is nu in balbezit. Badziński draait met de bal, schiet en ... Holz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Węglarz is nu in balbezit. Bonilha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Węglarz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magne zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Badziński bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosski Team - Reaktywacja 53%, FC Bory 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bosski Team - Reaktywacja - FC Bory 0:0