Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nie tym razem Kasztelania Małogoszcz
532 E Tactiek Kasztelen Centra
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
62.4 gemiddelde waardering 51.9
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Buitenspel voor Carewicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Ignaczak neemt vlug de vrije trap. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. bin Mahamadi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - Kasztelania Małogoszcz 1:0

4e minuut.
Bandhi probeert de bal met de borst te controleren. Frągnowski speelt de bal door. Klungelig pakt Descaveirado de bal. Rados rent richting de bal. Rados draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ignaczak rent richting de bal. Ignaczak passt de bal met de wreef. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... bin Mahamadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - Kasztelania Małogoszcz 2:0

31e minuut.
Ignaczak heeft problemen om de bal te vangen. Ignaczak geeft een hoge lob. Vitanov heeft problemen om de bal te vangen. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel. bin Mahamadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
McAllister neemt vlug de vrije trap. Vitanov probeert de bal met de borst te controleren. Balaci onderschept slim de pass. Balaci haalt uit met een fantastische trap. bin Mahamadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - Kasztelania Małogoszcz 3:0

38e minuut.
Ignaczak met een sublieme pass. Frągnowski speelt de bal door. Rados is nu in balbezit. Rados schiet op doel. bin Mahamadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Balaci kan de bal niet met de borst controleren. Balaci probeert naar een medespeler te passen. Nykiś rent richting de bal. Nykiś haalt uit met een fantastische trap. bin Mahamadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smolík met een snelle inworp. Cîlicic is nu in balbezit. Cîlicic geeft de bal voor. Szwajdych krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nie tym razem 28%, Kasztelania Małogoszcz 72%.
Nie tym razem - Kasztelania Małogoszcz 3:0

46e minuut.
Mamduh komt het veld opgelopen. Valencia komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Dupin onderschept slim de pass. Brčinović verovert de bal door een tackle van achteren. Brčinović geeft een hoge lob. Szwajdych springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Descaveirado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Səmədov komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Rados neemt de hoekschop. Nykiś kopt de bal weg. Bandhi heeft problemen om de bal te vangen. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - Kasztelania Małogoszcz 4:0

62e minuut.
Aleksandrov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nykiś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ignaczak probeert de bal met de borst te controleren. Ignaczak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Crispín met een sublieme pass. Mijnans probeert naar een medespeler te passen. Rados bereikt de bal nog maar net als eerste. Rados draait met de bal, schiet en ... bin Mahamadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Rados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolík verovert de bal door een tackle van achteren. Smolík geeft een lange en hoge pass. Crispín rent richting de bal. Crispín haalt uit met een fantastische trap. Denkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Mijnans geeft de bal voor. Brčinović kopt de bal weg. Daar is McAllister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia rent richting de bal. Valencia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nie tym razem 34%, Kasztelania Małogoszcz 66%.
Nie tym razem - Kasztelania Małogoszcz 4:0