Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.064
  • Stadion: Oranisko
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 31783
Wiejscy Kopacze AC Sailfish Team
Buczo Tactiek Ofensywnie
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.9 gemiddelde waardering 52.8
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


12e minuut.
Dan passt de bal zonder na te denken. Wolf rent richting de bal. Carne onderschept slim de pass. Yurdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurdal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inworp. Añón komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Dan probeert naar een medespeler te passen. Carne rent richting de bal. Wolf begaat een overtreding. Wolf krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Inworp. Carne met een snelle inworp. Lama met een sublieme pass. Tuấn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hải haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tuấn Hải passt de bal met de wreef. Matysik rent richting de bal. Bats legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matysik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yurdal neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal! Nemcsák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - AC Sailfish Team 1:0

40e minuut.
Guga heeft problemen om de bal te vangen. Lama onderschept slim de pass. Lama probeert naar een medespeler te passen. Carne bereikt de bal nog maar net als eerste. Carne haalt uit met een fantastische trap. Nemcsák bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. Muñoz Molina komt het veld opgelopen. Boëtius komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejscy Kopacze 44%, AC Sailfish Team 56%.
Wiejscy Kopacze - AC Sailfish Team 1:0

50e minuut.
Loponen geeft een hoge lob. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama passt de bal met de wreef. Yurdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurdal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Añón is nu in balbezit. Añón schiet op doel. Mularczyk met een sublieme pass. Bledzewski speelt de bal door. Muñoz Molina probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Muñoz Molina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boëtius controleert de bal met de borst. Yurdal is nu in balbezit. Yurdal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - AC Sailfish Team 2:0

77e minuut.
Dwulicy met een sublieme pass. Bledzewski met een sublieme pass. Guga rent richting de bal. Guga schiet op doel. Mularczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - AC Sailfish Team 2:1

77e minuut.
Bucur komt het veld opgelopen. Crisan komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Lama met een sublieme pass. Bledzewski rent richting de bal. Bledzewski passt de bal met de wreef. Muñoz Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Molina schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejscy Kopacze 52%, AC Sailfish Team 48%.
Wiejscy Kopacze - AC Sailfish Team 2:1