Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bory TS Raba
Jedziesz Tactiek 352.N
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 47.5
goed Schieten redelijk
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


31e minuut.
Badziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burchacki verovert de bal door een tackle van achteren. Burchacki probeert naar een medespeler te passen. Lixandru rent richting de bal. Lixandru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nevejans geeft een hoge lob. Kronsteiner kopt de bal weg. Waluś is nu in balbezit. Bolluk onderschept slim de pass. Bolluk haalt uit met een fantastische trap. Sejud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Maassen passt de bal met de wreef. Parushev rent richting de bal. Badziński onderschept slim de pass. Badziński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bory 66%, TS Raba 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bory - TS Raba 0:0

51e minuut.
Burchacki passt de bal zonder na te denken. MacHarold bereikt de bal nog maar net als eerste. MacHarold geeft de bal voor. Kronsteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronsteiner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Parushev onderschept slim de pass. Parushev geeft een hoge lob. Kronsteiner rent richting de bal. Klungelig pakt Kronsteiner de bal. Kronsteiner haalt uit met een fantastische trap. Sejud bokst de bal weg. Kronsteiner rent richting de bal. Kronsteiner draait met de bal, schiet en ... Sejud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Waluś de bal. Waluś geeft de bal voor. Parushev rent richting de bal. Parushev geeft de bal voor. Sejud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bory - TS Raba 0:1

79e minuut.
Nevejans passt de bal met de wreef. Bocskay is nu in balbezit. Bolluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocskay is nu in balbezit. Bocskay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Lixandru is nu in balbezit. Abadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadan geeft een hoge lob. Scifo rent richting de bal. Scifo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bory 63%, TS Raba 37%.
FC Bory - TS Raba 0:1