Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosski Team - Reaktywacja Tuborg
Nowa taktyka Tactiek 3
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 41.5
excellent Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen average


10e minuut.
Żuchowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Langenove de bal onder controle te krijgen. Górnikowski is nu in balbezit. Górnikowski draait met de bal, schiet en ... Scateni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Tuborg 1:0

15e minuut.
Ziętek kopt de bal weg. Langenove rent richting de bal. Górnikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Górnikowski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Durleci speelt de bal door. Pană rent richting de bal. Pană probeert naar een medespeler te passen. Fyda heeft problemen om de bal te vangen. Fyda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bosski Team - Reaktywacja - Tuborg 1:1

30e minuut.
Ziętek kopt de bal weg. Banialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Górnikowski schiet op doel. Scateni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Tuborg 2:1

32e minuut.
Banialis onderschept slim de pass. Ziętek onderschept slim de pass. Górnikowski is nu in balbezit. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap. Scateni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek haalt uit met een fantastische trap. Scateni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Tuborg 3:1

36e minuut.
Stadnik is nu in balbezit. Ziętek is nu in balbezit. Petschovschi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Petschovschi krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Chęcielewski met een snelle inworp. Żuchowski is nu in balbezit. Żuchowski geeft een hoge lob. Ziętek heeft problemen om de bal te vangen. Ziętek draait met de bal, schiet en ... Scateni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Jaskulski is nu in balbezit. Żuchowski is nu in balbezit. Ziętek is nu in balbezit. Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ziętek kopt de bal weg. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek passt de bal in één keer door. Górnikowski heeft problemen om de bal te vangen. Górnikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Scateni met een harde bal richting middenveld. Fyda kan de bal niet met de borst controleren. Fyda haalt uit met een fantastische trap. Holz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosski Team - Reaktywacja 41%, Tuborg 59%.
Bosski Team - Reaktywacja - Tuborg 3:1

50e minuut.
Jaskulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyda verovert de bal door een tackle van achteren. Fyda passt de bal zonder na te denken. Stadnik rent richting de bal. Stadnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Tuborg 3:2

62e minuut.
Bąbel met de inworp. Żuchowski met een sublieme pass. Górnikowski is nu in balbezit. Górnikowski schiet op doel. Pou probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski is nu in balbezit. Żuchowski rent richting de bal. Górnikowski rent richting de bal. Górnikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Tuborg 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosski Team - Reaktywacja 32%, Tuborg 68%.
Bosski Team - Reaktywacja - Tuborg 4:2