Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Town AFC Nie tym razem
G-2-2-2 GT V1 Tactiek 532 E
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
57.5 gemiddelde waardering 59.6
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Dupin passt de bal met de wreef. Nykiś rent richting de bal. Nykiś geeft de bal voor. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ... Degang bokst de bal weg.

6e minuut.
Páger bereikt de bal nog maar net als eerste. Páger geeft een lange en hoge pass. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa haalt uit met een fantastische trap. Denkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - Nie tym razem 1:0

15e minuut.
Bottin rent richting de bal. Bottin passt de bal met de wreef. Frągnowski speelt de bal door. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green Town AFC - Nie tym razem 1:1

18e minuut.
Chlastawa is nu in balbezit. McAllister onderschept slim de pass. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski schiet op doel. Denkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - Nie tym razem 2:1

22e minuut.
Bottin heeft problemen om de bal te vangen. Bottin geeft een hoge lob. Dupin rent richting de bal. Wersaczewski onderschept slim de pass. Wersaczewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nykiś stond buitenspel. Bottin neemt vlug de vrije trap. Ignaczak geeft de bal voor. Balaci springt en kopt de bal. Degang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green Town AFC - Nie tym razem 2:2

43e minuut.
Dupin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brugnoli met een snelle inworp. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski draait met de bal, schiet en ... Denkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Town AFC 55%, Nie tym razem 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Green Town AFC - Nie tym razem 2:2

54e minuut.
Buttigieg bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttigieg geeft een lange en hoge pass. Cornelius rent richting de bal. Chlastawa onderschept slim de pass. Chlastawa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Páger probeert naar een medespeler te passen. Barila rent richting de bal. Barila geeft een hoge lob. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski haalt uit met een fantastische trap. Denkiewicz bokst de bal weg.

75e minuut.
Nykiś met een snelle inworp. Ignaczak controleert de bal met de borst. Ignaczak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Balaci de bal. Balaci schiet op doel. Degang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Town AFC 56%, Nie tym razem 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Green Town AFC - Nie tym razem 2:2