Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.064
  • Stadion: OUSHI Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17596
OUSHI Wiejscy Kopacze
D!DD Tactiek Buczo
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.2 gemiddelde waardering 53.5
adequate Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Tuấn Hải rent richting de bal. Tuấn Hải geeft een lange en hoge pass. Matysik rent richting de bal. Matysik schiet op doel. Boddin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OUSHI - Wiejscy Kopacze 0:1

10e minuut.
Yurdal passt de bal in één keer door. Scieur verovert de bal door een tackle van achteren. Matysik probeert de bal met de borst te controleren. Matysik draait met de bal, schiet en ... Boddin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OUSHI - Wiejscy Kopacze 0:2

17e minuut.
Carne is nu in balbezit. Carne passt de bal met de wreef. Yurdal is nu in balbezit. Yurdal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OUSHI - Wiejscy Kopacze 0:3

22e minuut.
Lama geeft de bal voor. Yurdal kopt de bal weg. Navarro rent richting de bal. Matysik onderschept slim de pass. Matysik haalt uit met een fantastische trap. Boddin bokst de bal weg.

30e minuut.
Scieur probeert naar een medespeler te passen. Šekuljica rent richting de bal. Garcés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garcés krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Tuấn Hải is nu in balbezit. Nacci verovert de bal door een tackle van achteren. Nacci probeert naar een medespeler te passen. Carne bereikt de bal nog maar net als eerste. Carne draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OUSHI - Wiejscy Kopacze 0:4

41e minuut.
Lama probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Hải probeert naar een medespeler te passen. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carne onderschept slim de pass. Carne draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OUSHI 68%, Wiejscy Kopacze 32%.
OUSHI - Wiejscy Kopacze 0:4

49e minuut.
Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru passt de bal met de wreef. Dan rent richting de bal. Dan geeft een hoge lob. Yurdal rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dan geeft een hoge lob. Matysik heeft problemen om de bal te vangen. Scieur legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matysik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matysik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!

54e minuut.
Vairelles onderschept slim de pass. Vairelles heeft problemen om de bal te vangen. Dan onderschept slim de pass. Dan geeft de bal voor. Tuấn Hải springt en kopt de bal. Boddin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Dan probeert naar een medespeler te passen. Carne is nu in balbezit. Barbarski begaat een overtreding. Barbarski krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Dan onderschept slim de pass. Dan geeft de bal voor. Matysik is nu in balbezit. Matysik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OUSHI - Wiejscy Kopacze 0:5

74e minuut.
Carne is nu in balbezit. Vairelles verovert de bal door een tackle van achteren. Dan onderschept slim de pass. Dan speelt de bal door. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Boddin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OUSHI 68%, Wiejscy Kopacze 32%.
OUSHI - Wiejscy Kopacze 0:5