Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Sailfish Team Fc. Ratown
Attaccere Tactiek 14134
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 52.1
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
solid Verdedigen solid


14e minuut.
Bledzewski onderschept slim de pass. Bledzewski passt de bal met de wreef. Warszawski is nu in balbezit. Warszawski haalt uit met een fantastische trap. Colussi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sailfish Team - Fc. Ratown 1:0

21e minuut.
Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Cegła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herold is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guga komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Klungelig pakt Baciu de bal. Dwulicy met een sublieme pass. Añón rent richting de bal. Añón haalt uit met een fantastische trap. Colussi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Añón bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sailfish Team - Fc. Ratown 2:0

30e minuut.
Pallis kopt de bal weg. Loponen rent richting de bal. Bruzda onderschept slim de pass. Bruzda draait met de bal, schiet en ... Nemcsák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Bledzewski is nu in balbezit. Bledzewski met een sublieme pass. Dwulicy speelt de bal door. Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boëtius komt het veld opgelopen. Banan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sailfish Team 50%, Fc. Ratown 50%.
AC Sailfish Team - Fc. Ratown 2:0

46e minuut.
Baciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bats de bal. Pallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Dwulicy speelt de bal door. Kesić probeert naar een medespeler te passen. Añón rent richting de bal. Añón haalt uit met een fantastische trap. Banan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sailfish Team - Fc. Ratown 3:0

51e minuut.
Baciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu passt de bal zonder na te denken. Kraljić rent richting de bal. Kraljić geeft een lange en hoge pass. Pallis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. Acuña komt het veld opgelopen. Kloskowski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bledzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bledzewski geeft een hoge lob. Cegła is nu in balbezit. Guga onderschept slim de pass. Guga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Centonze heeft problemen om de bal te vangen. Añón rent richting de bal. Añón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sailfish Team - Fc. Ratown 4:0

65e minuut.
Klungelig pakt Mihu de bal. Guga rent richting de bal. Guga met een sublieme pass. Daar is Herold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herold schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Bledzewski probeert naar een medespeler te passen. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Añón rent richting de bal. Guga is nu in balbezit. Guga schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tyfus komt het veld opgelopen. Najman komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. Fónagy komt het veld opgelopen. Crisan komt het veld opgelopen. Crisan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bledzewski rent richting de bal. Bledzewski passt de bal zonder na te denken. Fónagy rent richting de bal. Fónagy schiet op doel. Banan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Bledzewski met een snelle inworp. Baciu rent richting de bal. Baciu passt de bal met de wreef. Pallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bats bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis verovert de bal door een tackle van achteren. Pallis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sailfish Team - Fc. Ratown 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sailfish Team 47%, Fc. Ratown 53%.
AC Sailfish Team - Fc. Ratown 4:1