Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Sailfish Team Kasztelania Małogoszcz
Ofensywnie Tactiek Kasztelen Centra
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
53.9 gemiddelde waardering 52.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Aleksandrov geeft een hoge lob. Dwulicy is nu in balbezit. Dwulicy passt de bal met de wreef. Guga is nu in balbezit. Guga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Mahamadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Loponen rent richting de bal. Crispín verovert de bal door een tackle van achteren. Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sailfish Team - Kasztelania Małogoszcz 0:1

15e minuut.
Brčinović is nu in balbezit. Brčinović geeft de bal voor. Crispín is nu in balbezit. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herold komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Cîlicic rent richting de bal. Guga onderschept slim de pass. Descaveirado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guga raakt geblesseerd tijdens het duel. Bledzewski komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Aleksandrov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kesić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guga rent richting de bal. Guga schiet op doel. bin Mahamadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Vitanov verovert de bal door een tackle van achteren. Vitanov geeft een lange en hoge pass. Crispín is nu in balbezit. Crispín draait met de bal, schiet en ... Nemcsák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sailfish Team - Kasztelania Małogoszcz 0:2

31e minuut.
Añón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cîlicic verovert de bal door een tackle van achteren. Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga schiet op doel. bin Mahamadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sailfish Team - Kasztelania Małogoszcz 1:2

31e minuut.
Bucur komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Cîlicic rent richting de bal. Dwulicy verovert de bal door een tackle van achteren. Dwulicy probeert naar een medespeler te passen. Herold is nu in balbezit. Herold schiet op doel. bin Mahamadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Añón rent richting de bal. Añón draait met de bal, schiet en ... bin Mahamadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Sailfish Team - Kasztelania Małogoszcz 2:2

38e minuut.
bin Mahamadi met een sublieme pass. Bledzewski kopt de bal weg. Vitanov heeft problemen om de bal te vangen. Herold is nu in balbezit. Herold draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Inworp. Kesić met de inworp. Szwajdych is nu in balbezit. Szwajdych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sailfish Team - Kasztelania Małogoszcz 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sailfish Team 44%, Kasztelania Małogoszcz 56%.
AC Sailfish Team - Kasztelania Małogoszcz 2:3

46e minuut.
Mamduh komt het veld opgelopen. Valencia komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Mamduh probeert naar een medespeler te passen. Smolík is nu in balbezit. Smolík passt de bal met de wreef. Szwajdych rent richting de bal. Szwajdych schiet op doel. Paal!

59e minuut.
Buitenspel voor Crispín. Goede buitenspelval van de verdediging. Muñoz Molina komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Szwajdych kopt de bal weg. Loponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispín verovert de bal door een tackle van achteren. Crispín draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Loponen rent richting de bal. Crispín onderschept slim de pass. Bucur rent richting de bal. Crispín onderschept slim de pass. Crispín schiet op doel. Nemcsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Crispín is nu in balbezit. Szwajdych rent richting de bal. Szwajdych draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sailfish Team - Kasztelania Małogoszcz 2:4

71e minuut.
Vitanov geeft een lange en hoge pass. Szwajdych kopt de bal weg. Daar is Loponen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia rent richting de bal. Valencia draait met de bal, schiet en ... Nemcsák bokst de bal weg.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Crisan komt het veld opgelopen. Ghering komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Aleksandrov kopt de bal weg. Brčinović heeft problemen om de bal te vangen. Brčinović passt de bal zonder na te denken. Crispín heeft problemen om de bal te vangen. Crispín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Crispín de bal. Szwajdych is nu in balbezit. Richter is nu in balbezit. Szwajdych onderschept slim de pass. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Mamduh met een sublieme pass. Smolík rent richting de bal. Smolík geeft een hoge lob. Szwajdych maakt een snoekduik en kopt de bal. Nemcsák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bledzewski kopt de bal weg. Descaveirado rent richting de bal. Crisan onderschept slim de pass. Crisan haalt uit met een fantastische trap. bin Mahamadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sailfish Team - Kasztelania Małogoszcz 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sailfish Team 67%, Kasztelania Małogoszcz 33%.
AC Sailfish Team - Kasztelania Małogoszcz 3:4