Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nie tym razem TS Raba
532 E Tactiek 352.N
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 46.5
formidable Schieten adequate
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


9e minuut.
Dupin rent richting de bal. Lixandru rent richting de bal. Dupin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lixandru wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lixandru kan niet meer verder spelen. Strantzalis komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Bocskay bereikt de bal nog maar net als eerste. Frągnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Frągnowski passt de bal in één keer door. MacHarold is nu in balbezit. Balaci onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - TS Raba 1:0

44e minuut.
Dupin geeft een hoge lob. Rados kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Burchacki de bal onder controle te krijgen. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... Vujačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nykiś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ignaczak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nie tym razem 41%, TS Raba 59%.
Nie tym razem - TS Raba 1:0

48e minuut.
Strantzalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignaczak verovert de bal door een tackle van achteren. Ignaczak passt de bal in één keer door. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - TS Raba 2:0

67e minuut.
Daar is Frągnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frągnowski passt de bal in één keer door. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - TS Raba 3:0

68e minuut.
Daar is Mijnans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijnans geeft de bal voor. Burchacki rent richting de bal. Rados verovert de bal door een tackle van achteren. Rados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - TS Raba 4:0

72e minuut.
Frągnowski onderschept slim de pass. Frągnowski geeft een hoge lob. Burchacki probeert de bal met de borst te controleren. Balaci onderschept slim de pass. Balaci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mijnans rent richting de bal. Frągnowski is nu in balbezit. Frągnowski met een sublieme pass. Rados is nu in balbezit. Rados schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nie tym razem 40%, TS Raba 60%.
Nie tym razem - TS Raba 4:0