Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.064
  • Stadion: BCats Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 13953
Alliance Tuborg
sos Tactiek 3
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 40.4
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Eeken geeft de bal voor. Ropa is nu in balbezit. Ropa geeft een lange en hoge pass. Pazurek rent richting de bal. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado geeft de bal voor. Villoresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Villoresi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance - Tuborg 1:0

7e minuut.
Eeken passt de bal zonder na te denken. Villoresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Banialis onderschept slim de pass. Pazurek verovert de bal door een tackle van achteren. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hambou probeert naar een medespeler te passen. Villoresi rent richting de bal. Villoresi passt de bal in één keer door. Ropa rent richting de bal. Ropa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Eeken passt de bal met de wreef. Ropa heeft problemen om de bal te vangen. Ropa passt de bal in één keer door. Pazurek rent richting de bal. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hambou verovert de bal door een tackle van achteren. Hambou geeft een hoge lob. Pazurek kopt de bal weg. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance - Tuborg 2:0

15e minuut.
Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou speelt de bal door. Petschovschi heeft problemen om de bal te vangen. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Stadnik passt de bal zonder na te denken. Petschovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Villoresi verovert de bal door een tackle van achteren. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Scateni trapt de bal weg. Klungelig pakt Qafarsoy de bal. Qafarsoy kopt de bal weg. Villoresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Villoresi haalt uit met een fantastische trap. Scateni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eeken rent richting de bal. Eeken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance - Tuborg 3:0

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Bottin de bal onder controle te krijgen. Villoresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Villoresi passt de bal in één keer door. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Eeken probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ropa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ropa probeert naar een medespeler te passen. Villoresi rent richting de bal. Villoresi draait met de bal, schiet en ... Scateni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bottin met een sublieme pass. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Eeken de bal. Eeken draait met de bal, schiet en ... Scateni bokst de bal weg.

41e minuut.
Hambou geeft de bal voor. Banialis probeert naar een medespeler te passen. Ropa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropa schiet op doel. Scateni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance - Tuborg 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliance 29%, Tuborg 71%.
Alliance - Tuborg 4:0

48e minuut.
Hambou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hambou speelt de bal door. Daar is Villoresi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trela komt het veld opgelopen. Sielicki komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Qafarsoy speelt de bal door. Villoresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Villoresi schiet op doel. Trela probeert de bal aan de voet te houden. Scateni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance - Tuborg 5:0

58e minuut.
Eeken is nu in balbezit. Eeken passt de bal met de wreef. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. Scateni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bottin is nu in balbezit. Qafarsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarsoy probeert naar een medespeler te passen. Ropa rent richting de bal. Ropa probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy passt de bal in één keer door. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken schiet op doel. Scateni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance - Tuborg 6:0

74e minuut.
Ropa is nu in balbezit. Ropa passt de bal in één keer door. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken draait met de bal, schiet en ... Sielicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scateni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Pou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hambou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eeken is nu in balbezit. Eeken schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ropa de bal. Villoresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Villoresi draait met de bal, schiet en ... Scateni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Pană geeft een lange en hoge pass. Ropa kopt de bal weg. Villoresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Eeken is nu in balbezit. Eeken passt de bal zonder na te denken. Daar is Villoresi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bottin probeert naar een medespeler te passen. Eeken rent richting de bal. Eeken speelt de bal door. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Eeken is nu in balbezit. Eeken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliance 23%, Tuborg 77%.
Alliance - Tuborg 6:0