Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bory Wiejscy Kopacze
Jedziesz Tactiek Buczo
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
45.9 gemiddelde waardering 54.5
goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Maassen speelt de bal door. Badziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dan krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Tuấn Hải geeft een hoge lob. Yurdal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kobyłka speelt de bal door. Yurdal is nu in balbezit. Yurdal draait met de bal, schiet en ... Sejud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Dan speelt de bal door. Carne is nu in balbezit. Carne passt de bal zonder na te denken. Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Czyżewski kopt de bal weg. Dan geeft een hoge lob. Matysik rent richting de bal. Matysik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bory - Wiejscy Kopacze 0:1

28e minuut.
Yurdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Magne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yurdal raakt geblesseerd tijdens het duel. Lama zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Matysik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bory - Wiejscy Kopacze 0:2

40e minuut.
Dan is nu in balbezit. Dan passt de bal met de wreef. Yurdal rent richting de bal. Yurdal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bory - Wiejscy Kopacze 0:3

44e minuut.
Kobyłka rent richting de bal. Matysik onderschept slim de pass. Matysik passt de bal in één keer door. Yurdal is nu in balbezit. Yurdal haalt uit met een fantastische trap. Sejud bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bory - Wiejscy Kopacze 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bory 51%, Wiejscy Kopacze 49%.
FC Bory - Wiejscy Kopacze 0:4

46e minuut.
Lama probeert naar een medespeler te passen. Passadori met een sublieme pass. Dan speelt de bal door. Carne bereikt de bal nog maar net als eerste. Carne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Carne passt de bal zonder na te denken. Tuấn Hải is nu in balbezit. Tuấn Hải met een sublieme pass. Yurdal is nu in balbezit. Yurdal schiet op doel. Sejud bokst de bal weg.

62e minuut.
Badziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama verovert de bal door een tackle van achteren. Lama geeft de bal voor. Yurdal is nu in balbezit. Yurdal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kobyłka de bal. Yurdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurdal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Czyżewski speelt de bal door. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lama krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Lama geeft een lange en hoge pass. Kobyłka kopt de bal weg. Łabędzki heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Hải geeft een lange en hoge pass. Matysik kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bory 50%, Wiejscy Kopacze 50%.
FC Bory - Wiejscy Kopacze 0:4