Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosski Team - Reaktywacja Fc. Ratown
Nowa taktyka Tactiek 14134
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
0 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
45.8 gemiddelde waardering 49.8
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Kraljić rent richting de bal. Kraljić met een sublieme pass. Pallis rent richting de bal. Pallis draait met de bal, schiet en ... Holz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Fc. Ratown 0:1

12e minuut.
Kraljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraljić passt de bal zonder na te denken. Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis verovert de bal door een tackle van achteren. Pallis schiet op doel. Holz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Paluchowski kopt de bal weg. Pallis rent richting de bal. Skirło is nu in balbezit. Pallis verovert de bal door een tackle van achteren. Pallis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Temelkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski speelt de bal door. Pallis rent richting de bal. Pallis haalt uit met een fantastische trap. Holz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Centonze rent richting de bal. Centonze geeft de bal voor. Skirło rent richting de bal. Bruzda verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kraljić rent richting de bal. Kraljić geeft de bal voor. Pallis is nu in balbezit. Pallis haalt uit met een fantastische trap. Holz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Fc. Ratown 0:2

34e minuut.
Skirło kopt de bal weg. Biesicki is nu in balbezit. Pallis onderschept slim de pass. Pallis draait met de bal, schiet en ... Holz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Fc. Ratown 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosski Team - Reaktywacja 62%, Fc. Ratown 38%.
Bosski Team - Reaktywacja - Fc. Ratown 0:3

46e minuut.
Najman komt het veld opgelopen. Tyfus komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ziętek heeft problemen om de bal te vangen. Temelkoski speelt de bal door. Bruzda is nu in balbezit. Bruzda haalt uit met een fantastische trap. Holz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Fc. Ratown 0:4

55e minuut.
Trąbaczewski rent richting de bal. Temelkoski verovert de bal door een tackle van achteren. Temelkoski passt de bal in één keer door. Pallis is nu in balbezit. Pallis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Fc. Ratown 0:5

56e minuut.
Kloskowski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kraljić passt de bal met de wreef. Temelkoski speelt de bal door. Pallis is nu in balbezit. Pallis haalt uit met een fantastische trap. Holz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Fc. Ratown 0:6

70e minuut.
Skirło bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski onderschept slim de pass. Temelkoski passt de bal met de wreef. Bruzda rent richting de bal. Bruzda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szumanowski komt het veld opgelopen. Banan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosski Team - Reaktywacja 42%, Fc. Ratown 58%.
Bosski Team - Reaktywacja - Fc. Ratown 0:6