Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.064
  • Stadion: E stadio da Kibic
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 25045
Fc. Ratown FC Bory
14134 Tactiek Jedziesz
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 46
very good Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Temelkoski speelt de bal door. Mihu is nu in balbezit. Mihu geeft een lange en hoge pass. Pallis rent richting de bal. Pallis haalt uit met een fantastische trap. Sejud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Roszak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Badziński. Roszak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Centonze zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Abadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzda schiet op doel. Sejud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kraljić is nu in balbezit. Kraljić geeft een lange en hoge pass. Pallis is nu in balbezit. Pallis draait met de bal, schiet en ... Waluś probeert de bal aan de voet te houden. Sejud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Centonze passt de bal zonder na te denken. Paluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluchowski passt de bal met de wreef. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda schiet op doel. Sejud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - FC Bory 1:0

36e minuut.
Łabędzki is nu in balbezit. Paluchowski onderschept slim de pass. Paluchowski met een sublieme pass. Pallis is nu in balbezit. Pallis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - FC Bory 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 42%, FC Bory 58%.
Fc. Ratown - FC Bory 2:0

46e minuut.
Banan komt het veld opgelopen. Najman komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Goor probeert naar een medespeler te passen. Kraljić is nu in balbezit. Kraljić geeft een lange en hoge pass. Pallis krijgt zijn hoofd ertegen. Waluś kan de bal niet met de borst controleren. Sejud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Waluś is nu in balbezit. Waluś passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Łabędzki de bal. Pallis rent richting de bal. Pallis draait met de bal, schiet en ... Sejud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Centonze is nu in balbezit. Centonze geeft een hoge lob. Bucki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis schiet op doel. Sejud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Klungelig pakt Paluchowski de bal. Bucki begaat een overtreding. Paluchowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kloskowski komt het veld opgelopen. Kloskowski met een snel genomen vrije trap. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda draait met de bal, schiet en ... Sejud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - FC Bory 3:0

61e minuut.
Najman speelt de bal door. Kraljić speelt de bal door. Bruzda is nu in balbezit. Bruzda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - FC Bory 4:0

62e minuut.
Tyfus komt het veld opgelopen. Szumanowski komt het veld opgelopen. Węglarz probeert naar een medespeler te passen. Badziński heeft problemen om de bal te vangen. Badziński passt de bal in één keer door. Maassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maassen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Abadan onderschept slim de pass. Abadan geeft de bal voor. Badziński rent richting de bal. Badziński draait met de bal, schiet en ... Banan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - FC Bory 4:1

89e minuut.
Waluś geeft de bal voor. Szumanowski heeft problemen om de bal te vangen. Badziński is nu in balbezit. Badziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - FC Bory 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 55%, FC Bory 45%.
Fc. Ratown - FC Bory 4:2