Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Ratown Green Town AFC
zozozo Tactiek G-2-2-2 GT V1
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
51.3 gemiddelde waardering 52.2
good Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


11e minuut.
Czop speelt de bal door. Chlastawa rent richting de bal. Chlastawa geeft een lange en hoge pass. Iammarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Iammarino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Klungelig pakt Goor de bal. Iammarino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cegła. Cegła krijgt een gele kaart.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banan komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Pallis probeert naar een medespeler te passen. Temelkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski passt de bal met de wreef. Pallis rent richting de bal. Pallis draait met de bal, schiet en ... Paal! Krystoforski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 40%, Green Town AFC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc. Ratown - Green Town AFC 0:0

46e minuut.
Varul speelt de bal door. Barila is nu in balbezit. Barila passt de bal in één keer door. Iammarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Iammarino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Brugnoli geeft een hoge lob. Chlastawa kopt de bal weg. Centonze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iammarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Iammarino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Czop geeft een hoge lob. Chlastawa kopt de bal weg. Barila is nu in balbezit. Iammarino is nu in balbezit. Iammarino haalt uit met een fantastische trap. Banan bokst de bal weg.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Iammarino stond buitenspel. Mincă komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Chlastawa is nu in balbezit. Goor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chlastawa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tyfus komt het veld opgelopen. Szumanowski komt het veld opgelopen. Baciu komt het veld opgelopen. Kloskowski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Daar is Bolla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda passt de bal in één keer door. Kraljić rent richting de bal. Kraljić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Barila is nu in balbezit. Szumanowski onderschept slim de pass. Mincă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szumanowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

81e minuut.
Daar is Iammarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szumanowski is nu in balbezit. Mincă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mincă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 52%, Green Town AFC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc. Ratown - Green Town AFC 0:0