Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-24 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.064
  • Stadion: TS Raba Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7966
TS Raba Wiejscy Kopacze
352.N Tactiek Buczo
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
46.8 gemiddelde waardering 59.7
adequate Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Nevejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Scifo rent richting de bal. Scifo passt de bal zonder na te denken. Lixandru rent richting de bal. Lixandru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Tuấn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hải geeft een hoge lob. Nevejans probeert de bal aan de voet te houden. Matysik rent richting de bal. Matysik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Raba - Wiejscy Kopacze 0:1

26e minuut.
Yurdal onderschept slim de pass. Yurdal met een sublieme pass. Tuấn Hải rent richting de bal. Tuấn Hải met een sublieme pass. Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matysik rent richting de bal. Matysik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Raba - Wiejscy Kopacze 0:2

30e minuut.
Lama probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Hải rent richting de bal. MacHarold schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. MacHarold krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Yurdal geeft een hoge lob. MacHarold onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tuấn Hải neemt de hoekschop. Carne maakt een snoekduik en kopt de bal. Vujačić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Parushev is nu in balbezit. Parushev geeft de bal voor. Tuấn Hải kopt de bal weg. Matysik rent richting de bal. Matysik haalt uit met een fantastische trap. Vujačić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Raba 51%, Wiejscy Kopacze 49%.
TS Raba - Wiejscy Kopacze 0:2

51e minuut.
Dan verovert de bal door een tackle van achteren. Dan met een sublieme pass. Yurdal is nu in balbezit. Yurdal probeert naar een medespeler te passen. Matysik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Raba - Wiejscy Kopacze 0:3

55e minuut.
Nevejans probeert naar een medespeler te passen. Tabakçı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bocskay. Bocskay krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Tuấn Hải is nu in balbezit. Tuấn Hải speelt de bal door. MacHarold onderschept slim de pass. Matysik rent richting de bal. Matysik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lixandru heeft problemen om de bal te vangen. Nhật Nam rent richting de bal. Nhật Nam met een sublieme pass. Bocskay rent richting de bal. Bocskay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Scifo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burdo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Nevejans geeft de bal voor. Burdo rent richting de bal. Burdo probeert naar een medespeler te passen. Bolluk is nu in balbezit. Bolluk schiet op doel. Mularczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Tuấn Hải passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Carne de bal. Nevejans schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nevejans krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Bocskay passt de bal zonder na te denken. Kronsteiner rent richting de bal. Dan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Raba 39%, Wiejscy Kopacze 61%.
TS Raba - Wiejscy Kopacze 0:3