Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Ratown Tuborg
14134 Tactiek 3
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 40.5
formidable Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Daar is Bartołowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pallis is nu in balbezit. Pallis haalt uit met een fantastische trap. Banialis probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Paluchowski kopt de bal weg. Pallis rent richting de bal. Pallis passt de bal zonder na te denken. Bruzda is nu in balbezit. Bruzda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Tuborg 1:0

11e minuut.
Bruzda geeft de bal voor. Temelkoski speelt de bal door. Pallis is nu in balbezit. Pallis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Colussi probeert naar een medespeler te passen. Pallis kopt de bal weg. Daar is Pou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzda is nu in balbezit. Bruzda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Paluchowski passt de bal in één keer door. Kraljić rent richting de bal. Kraljić geeft een hoge lob. Pallis rent richting de bal. Pallis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Tuborg 2:0

32e minuut.
Kraljić rent richting de bal. Kraljić speelt de bal door. Bruzda is nu in balbezit. Bruzda draait met de bal, schiet en ... Scateni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Tuborg 3:0

37e minuut.
Bruzda kopt de bal weg. Paluchowski is nu in balbezit. Paluchowski passt de bal met de wreef. Pallis is nu in balbezit. Pallis schiet op doel. Scateni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Banialis probeert de bal met de borst te controleren. Banialis geeft een lange en hoge pass. Paluchowski met een sublieme pass. Pallis is nu in balbezit. Pallis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pereda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 31%, Tuborg 69%.
Fc. Ratown - Tuborg 3:0

48e minuut.
Scateni probeert naar een medespeler te passen. Paluchowski kopt de bal weg. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik draait met de bal, schiet en ... Colussi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Tuborg 3:1

50e minuut.
Pou kopt de bal weg. Temelkoski heeft problemen om de bal te vangen. Pallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Tuborg 4:1

56e minuut.
Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda met een sublieme pass. Temelkoski heeft problemen om de bal te vangen. Temelkoski geeft een lange en hoge pass. Bruzda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cegła verovert de bal door een tackle van achteren. Cegła geeft de bal voor. Pallis kopt de bal weg. Durleci heeft problemen om de bal te vangen. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Tuborg 5:1

62e minuut.
Pereda passt de bal zonder na te denken. Inworp. Wojtala met een snelle inworp. Pallis rent richting de bal. Pallis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Temelkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pană de bal. Pallis rent richting de bal. Pallis schiet op doel. Scateni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Tuborg 6:1

72e minuut.
Paluchowski is nu in balbezit. Paluchowski passt de bal met de wreef. Kraljić speelt de bal door. Pallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szumanowski komt het veld opgelopen. Petrisor komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kraljić rent richting de bal. Kraljić met een sublieme pass. Pallis is nu in balbezit. Pallis schiet op doel. Scateni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Tuborg 7:1

76e minuut.
Stadnik probeert naar een medespeler te passen. Stella is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pallis. Stella raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stella kan niet meer verder spelen. Liszewski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Temelkoski probeert naar een medespeler te passen. Bruzda heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Pou ... Strafschop! Pou krijgt een gele kaart. Bruzda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bruzda legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Tuborg 8:1

85e minuut.
Petrisor bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrisor passt de bal met de wreef. Kraljić speelt de bal door. Pallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis haalt uit met een fantastische trap. Scateni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bruzda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Tuborg 9:1

88e minuut.
Bartołowicz probeert naar een medespeler te passen. Pou probeert de bal aan de voet te houden. Bruzda rent richting de bal. Bruzda draait met de bal, schiet en ... Scateni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 29%, Tuborg 71%.
Fc. Ratown - Tuborg 9:1