Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zalesie Team Lunatic Asylum
433 moja Tactiek 017v
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
51.2 gemiddelde waardering 48.6
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Heus bereikt de bal nog maar net als eerste. Heus passt de bal zonder na te denken. Dukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukić passt de bal in één keer door. Álvarez de Eulate is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Álvarez de Eulate is nu in balbezit. Álvarez de Eulate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - Lunatic Asylum 0:1

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Floriani zal de hoekschop nemen. Vidić geeft de bal voor. Álvarez de Eulate springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - Lunatic Asylum 0:2

14e minuut.
Sordyl met een sublieme pass. Tilkici rent richting de bal. Cugowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Cugowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cugowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Tilkici raakt geblesseerd tijdens het duel. Həsənov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tilkici kopt de bal weg. Alfonso probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tilkici kopt de bal weg. Kyritsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyrowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przyrowski krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Alfonso trapt de bal weg van het doel. Dukić controleert de bal met de borst. Dukić probeert naar een medespeler te passen. Álvarez de Eulate bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez de Eulate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Luna probeert naar een medespeler te passen. Detmer is nu in balbezit. Detmer speelt de bal door. Tichý heeft problemen om de bal te vangen. Tichý haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Detmer met een sublieme pass. Kyritsis is nu in balbezit. Tilkici is nu in balbezit. Kyritsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyritsis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesie Team 56%, Lunatic Asylum 44%.
Zalesie Team - Lunatic Asylum 0:2

51e minuut.
Sordyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordyl geeft een lange en hoge pass. Tilkici rent richting de bal. Tilkici draait met de bal, schiet en ... Alfonso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - Lunatic Asylum 1:2

53e minuut.
Heus schiet op doel. Həsənov geeft de bal voor. Kyritsis controleert de bal met de borst. Tichý is nu in balbezit. Tichý haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Inworp. Kuiper komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Blanchaert rent richting de bal. Blanchaert passt de bal zonder na te denken. Przyrowski rent richting de bal. Kyritsis verovert de bal door een tackle van achteren. Kyritsis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Floriani probeert de bal met de borst te controleren. Floriani passt de bal in één keer door. Álvarez de Eulate is nu in balbezit. Heus is nu in balbezit. Heus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Makowiecki komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Găină kopt de bal weg. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Həsənov. Həsənov krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Buitenspel voor Álvarez de Eulate. Goede buitenspelval van de verdediging. Jonckheere komt het veld opgelopen. Schafranek komt het veld opgelopen. Saltor komt het veld opgelopen. Rajšić komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Sordyl geeft de bal voor. Rajšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajšić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tichý de bal. Tichý haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Dukić passt de bal zonder na te denken. Həsənov is nu in balbezit. Həsənov geeft de bal voor. Tilkici bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilkici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tichý geeft een hoge lob. Alfonso met een sublieme pass. Həsənov kopt de bal weg. Tilkici rent richting de bal. Tilkici draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesie Team 45%, Lunatic Asylum 55%.
Zalesie Team - Lunatic Asylum 1:2