Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.065
  • Stadion: Twierdza
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 30000
VIRTUS PRO! ____Ruch ChoRzów
DEF541 Tactiek test532
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 55.9
solid Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


14e minuut.
Franzoni probeert naar een medespeler te passen. Busby bereikt de bal nog maar net als eerste. Busby probeert naar een medespeler te passen. Franzoni rent richting de bal. Franzoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Busby is nu in balbezit. Busby passt de bal met de wreef. Nenezić geeft de bal voor. Busby geeft de bal voor. Franzoni maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Alfange met een sublieme pass. Daar is Janković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janković passt de bal in één keer door. Vairetto rent richting de bal. Vairetto schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Profiş met een sublieme pass. Giovannetti is nu in balbezit. Giovannetti geeft een lange en hoge pass. Vairetto rent richting de bal. Vairetto draait met de bal, schiet en ... Łuczywek bokst de bal weg.

32e minuut.
Janković is nu in balbezit. Janković geeft een lange en hoge pass. Vairetto kopt de bal weg. Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti geeft de bal voor. Łuczywek bokst de bal weg.

45e minuut.
Busby passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Profiş de bal. Profiş geeft een lange en hoge pass. Franzoni is nu in balbezit. Franzoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS PRO! 49%, ____Ruch ChoRzów 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VIRTUS PRO! - ____Ruch ChoRzów 0:0

52e minuut.
Janković speelt de bal door. Alfange is nu in balbezit. Alfange passt de bal zonder na te denken. Vairetto is nu in balbezit. Vairetto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - ____Ruch ChoRzów 0:1

55e minuut.
Vairetto kopt de bal weg. Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Eblacas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giovannetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Janković neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kufieta met een harde bal richting middenveld. Janković kopt de bal weg. Styrmirsson heeft problemen om de bal te vangen. Vairetto verovert de bal door een tackle van achteren. Vairetto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kargılı speelt de bal door. Janković is nu in balbezit. Janković passt de bal in één keer door. Vairetto is nu in balbezit. Vairetto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS PRO! 44%, ____Ruch ChoRzów 56%.
VIRTUS PRO! - ____Ruch ChoRzów 0:1