Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.065
  • Stadion: Zeby Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 11508
Zeby SNOWMEN
belzeb Tactiek def
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
42.1 gemiddelde waardering 52.5
adequate Schieten formidable
good Passen excellent
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Pacio geeft een lange en hoge pass. Tascani is nu in balbezit. Sỹ Hoàng is nu in balbezit. Tascani verovert de bal door een tackle van achteren. Tascani passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pacio is nu in balbezit. Chapuisat is nu in balbezit. Chapuisat passt de bal in één keer door. Duy Thắng is nu in balbezit. Duy Thắng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ziming met een sublieme pass. Stefanowski is nu in balbezit. Stefanowski geeft een lange en hoge pass. Duy Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Thắng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pacio probeert de bal aan de voet te houden. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman geeft de bal voor. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea draait met de bal, schiet en ... Przygoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Achim geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chapuisat met de inworp. Stefanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chapuisat onderschept slim de pass. Chapuisat passt de bal zonder na te denken. Tascani heeft problemen om de bal te vangen. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea draait met de bal, schiet en ... Przygoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

45e minuut.
Ziming geeft een hoge lob. Achim onderschept slim de pass. Chapuisat rent richting de bal. Chapuisat geeft een hoge lob. Duy Thắng krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeby 66%, SNOWMEN 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zeby - SNOWMEN 0:0

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ziming geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chapuisat springt en kopt de bal. Duy Thắng rent richting de bal. Duy Thắng haalt uit met een fantastische trap. Pleşu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Ziming geeft een hoge lob. Pleşu probeert naar een medespeler te passen. Tascani kopt de bal weg. Kielonek is nu in balbezit. Kielonek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Stefanowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ziming de bal. Ziming speelt de bal door. Duy Thắng is nu in balbezit. Duy Thắng geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pleşu bokst de bal weg.

75e minuut.
Fletes passt de bal zonder na te denken. Ziming rent richting de bal. Ziming probeert naar een medespeler te passen. Zasadzki rent richting de bal. Zasadzki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Chapuisat met een sublieme pass. Kielonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek passt de bal zonder na te denken. Tascani rent richting de bal. Tascani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tascani is nu in balbezit. Sỹ Hoàng onderschept slim de pass. Sỹ Hoàng passt de bal met de wreef. Ziming bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziming geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeby 60%, SNOWMEN 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zeby - SNOWMEN 0:0