Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.065
  • Stadion: f1 blue Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 22205
f1 blue Antek Team
LECH Tactiek DAREK
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 35.8
uitstekend Schieten solide
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


9e minuut.
Tronička is nu in balbezit. Vidal rent richting de bal. Vidal passt de bal met de wreef. Bieńkowski is nu in balbezit. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap. Kamocsai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Didyk geeft de bal voor. Klag is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bieńkowski. Bieńkowski krijgt een gele kaart. Klag raakt geblesseerd tijdens het duel. Dakessyan met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Didyk de bal. Veenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra draait met de bal, schiet en ... Mesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski passt de bal zonder na te denken. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel. Kamocsai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Klag rent richting de bal. Dakessyan rent richting de bal. Dakessyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cárdenas de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Pochyła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzinas is nu in balbezit. Buzinas passt de bal in één keer door. Veenstra heeft problemen om de bal te vangen. Veenstra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Buzinas met een sublieme pass. Orte rent richting de bal. Orte geeft een lange en hoge pass. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Antek Team 1:0

22e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec geeft de bal voor. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bastardo rent richting de bal. Bastardo met een sublieme pass. Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Veenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra haalt uit met een fantastische trap. Mesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Antek Team 2:0

31e minuut.
Orte verovert de bal door een tackle van achteren. Pochyła rent richting de bal. Orte onderschept slim de pass. Orte geeft een hoge lob. Cárdenas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Antek Team 3:0

33e minuut.
Spitz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buzinas met een snelle inworp. Orte bereikt de bal nog maar net als eerste. Orte geeft de bal voor. Mesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Antek Team 4:0

35e minuut.
Klag bereikt de bal nog maar net als eerste. Klag met een sublieme pass. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra schiet op doel. Mesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Antek Team 5:0

37e minuut.
Spitz rent richting de bal. Spitz geeft de bal voor. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Kamocsai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Antek Team 5:1

40e minuut.
Carambol passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bieńkowski de bal. Bieńkowski passt de bal in één keer door. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pochyła passt de bal zonder na te denken. Czapla bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapla passt de bal met de wreef. Bieńkowski is nu in balbezit. Bieńkowski schiet op doel. Kamocsai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Antek Team 5:2

43e minuut.
Dakessyan met een sublieme pass. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Veenstra de bal. Veenstra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Antek Team 6:2

44e minuut.
Miadzielec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bastardo met een snelle inworp. Dakessyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakessyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f1 blue 38%, Antek Team 62%.
f1 blue - Antek Team 6:2

47e minuut.
Buzinas heeft problemen om de bal te vangen. Buzinas met een sublieme pass. Orte met een sublieme pass. Daar is Cárdenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Buzinas probeert naar een medespeler te passen. Didyk is nu in balbezit. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Antek Team 7:2

54e minuut.
Dobrea passt de bal met de wreef. Buzinas rent richting de bal. Buzinas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Veenstra de bal. Veenstra schiet op doel. Mesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Klag bereikt de bal nog maar net als eerste. Klag passt de bal zonder na te denken. Bieńkowski rent richting de bal. Daar is Bieńkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieńkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pochyła is nu in balbezit. Orte onderschept slim de pass. Orte met een sublieme pass. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Antek Team 8:2

60e minuut.
Evra rent richting de bal. Evra geeft een lange en hoge pass. Cárdenas is nu in balbezit. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt Veenstra de bal. Veenstra met een sublieme pass. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. Mesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Orte geeft een hoge lob. Cárdenas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Buzinas is nu in balbezit. Buzinas passt de bal zonder na te denken. Didyk rent richting de bal. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kamocsai trapt de bal weg. Buzinas kopt de bal weg. Veenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Pochyła rent richting de bal. Pochyła geeft de bal voor. Vidal kopt de bal weg. Vidal rent richting de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Buzinas kopt de bal weg. Orte controleert de bal met de borst. Orte met een sublieme pass. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Antek Team 9:2

81e minuut.
Evra probeert naar een medespeler te passen. Orte rent richting de bal. Orte geeft een hoge lob. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Orte bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Orte de bal. Orte geeft de bal voor. Cárdenas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Antek Team 10:2

88e minuut.
Miadzielec verovert de bal door een tackle van achteren. Miadzielec speelt de bal door. Veenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Antek Team 11:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f1 blue 32%, Antek Team 68%.
f1 blue - Antek Team 11:2