Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
____Ruch ChoRzów Lunatic Asylum
test532 Tactiek 017v
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 55.6
redelijk Schieten solide
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


18e minuut.
Amasyalı is nu in balbezit. Heus probeert naar een medespeler te passen. Álvarez de Eulate speelt de bal door. Vidić is nu in balbezit. Vidić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Heus heeft problemen om de bal te vangen. Heus speelt de bal door. Daar is Vidić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidić geeft een hoge lob. Álvarez de Eulate springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giovannetti komt het veld opgelopen. Kargılı komt het veld opgelopen. Beletti komt het veld opgelopen. Vairetto komt het veld opgelopen. Heus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidić is nu in balbezit. Vidić geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
____Ruch ChoRzów - Lunatic Asylum 0:1

30e minuut.
Schafranek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janković met de inworp. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Dukić passt de bal zonder na te denken. Floriani rent richting de bal. Floriani passt de bal met de wreef. Álvarez de Eulate bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez de Eulate draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Heus passt de bal in één keer door. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Janković zijn tegenspeler op de grond. Janković is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ____Ruch ChoRzów 69%, Lunatic Asylum 31%.
____Ruch ChoRzów - Lunatic Asylum 0:1

46e minuut.
Szuszkiewicz komt het veld opgelopen. Dukić met een sublieme pass. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vairetto krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Floriani probeert naar een medespeler te passen. Ardizio onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Floriani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Álvarez de Eulate maakt een snoekduik en kopt de bal. Kufieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Kargılı geeft een hoge lob. Mićko rent richting de bal. Mićko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Giovannetti de bal. Giovannetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Alfonso neemt vlug de vrije trap. Giovannetti geeft een hoge lob. Vairetto rent richting de bal. Vairetto schiet op doel. Alfonso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
____Ruch ChoRzów - Lunatic Asylum 1:1

83e minuut.
Ardizio met een sublieme pass. Giovannetti is nu in balbezit. Giovannetti passt de bal in één keer door. Alfange bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfange haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Floriani is nu in balbezit. Floriani probeert naar een medespeler te passen. Álvarez de Eulate bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez de Eulate haalt uit met een fantastische trap. Kufieta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
____Ruch ChoRzów - Lunatic Asylum 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ____Ruch ChoRzów 60%, Lunatic Asylum 40%.
____Ruch ChoRzów - Lunatic Asylum 1:2