Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konstantynopolitowicz SNOWMEN
gogo Tactiek def
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.4 gemiddelde waardering 55.8
solide Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Daar is Butnăreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hovančák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hovančák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bădălan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konstantynopolitowicz - SNOWMEN 0:1

9e minuut.
Butnăreanu kan de bal niet met de borst controleren. Hovančák rent richting de bal. Mienculewicz onderschept slim de pass. Bădălan verovert de bal door een tackle van achteren. Bădălan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Fletes geeft de bal voor. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bădălan raakt geblesseerd tijdens het duel. Hovančák legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Stocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Sellerie is nu in balbezit. Sellerie speelt de bal door. Rush met een sublieme pass. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Betancourt onderschept slim de pass. Betancourt geeft een lange en hoge pass. Hoyos is nu in balbezit. Hoyos haalt uit met een fantastische trap. Schreuder probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Ramm met een sublieme pass. Daar is Fletes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spitz. Fletes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fletes kan niet meer verder spelen. Sỹ Hoàng komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Cassingela geeft de bal voor. Butnăreanu kopt de bal weg. Sỹ Hoàng is nu in balbezit. Sỹ Hoàng geeft een hoge lob. Bădălan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konstantynopolitowicz - SNOWMEN 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konstantynopolitowicz 58%, SNOWMEN 42%.
FC Konstantynopolitowicz - SNOWMEN 0:2

46e minuut.
Regente speelt de bal door. Rush bereikt de bal nog maar net als eerste. Rush passt de bal zonder na te denken. Bădălan rent richting de bal. Bădălan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Nappi met een sublieme pass. Hoyos is nu in balbezit. Ramm begaat een overtreding. Ramm krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Spitz onderschept slim de pass. Spitz geeft een lange en hoge pass. Nappi probeert naar een medespeler te passen. Lázeňský is nu in balbezit. Lázeňský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Betancourt rent richting de bal. Betancourt speelt de bal door. Spitz geeft de bal voor. Lázeňský maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Lázeňský is nu in balbezit. Lázeňský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konstantynopolitowicz - SNOWMEN 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konstantynopolitowicz 43%, SNOWMEN 57%.
FC Konstantynopolitowicz - SNOWMEN 1:2