Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turbo Żółwie Zeby
AAA Tactiek belzeb
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.1 gemiddelde waardering 42.3
solid Schieten average
good Passen good
solid Verdedigen adequate


8e minuut.
Puiu geeft een hoge lob. Inworp. Silde met een snelle inworp. Storry is nu in balbezit. Storry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Magalski geeft de bal voor. Zmelík bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmelík probeert naar een medespeler te passen. Tascani is nu in balbezit. Tascani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Järlak met een harde bal richting middenveld. Ogierman controleert de bal met de borst. Ogierman probeert naar een medespeler te passen. Kielonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek draait met de bal, schiet en ... Järlak bokst de bal weg.

20e minuut.
Arenas is nu in balbezit. Tascani is nu in balbezit. Met opzet legt Arenas zijn tegenspeler op de grond. Arenas krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bembera rent richting de bal. Batorowicz is nu in balbezit. Batorowicz passt de bal in één keer door. Storry heeft problemen om de bal te vangen. Storry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turbo Żółwie 46%, Zeby 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turbo Żółwie - Zeby 0:0

50e minuut.
Ohak passt de bal in één keer door. Batorowicz is nu in balbezit. Storry is nu in balbezit. Storry schiet op doel. Pleşu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pleşu met een harde bal richting middenveld. Suprani kopt de bal weg. Storry bereikt de bal nog maar net als eerste. Storry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Arenas geeft een lange en hoge pass. Batorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Batorowicz speelt de bal door. Storry is nu in balbezit. Storry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turbo Żółwie - Zeby 1:0

70e minuut.
Chindea speelt de bal door. Daar is Tascani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storry is nu in balbezit. Storry schiet op doel. Pleşu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Puñal bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñal speelt de bal door. Suprani geeft de bal voor. Storry bereikt de bal nog maar net als eerste. Storry haalt uit met een fantastische trap. Pleşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Magalski speelt de bal door. Arenas is nu in balbezit. Arenas geeft een lange en hoge pass. Storry rent richting de bal. Storry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turbo Żółwie 23%, Zeby 77%.
Turbo Żółwie - Zeby 1:0