Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antek Team Miauczysz FC
DAREK Tactiek 4231
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 53.5
average Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen good


2e minuut.
Meer geeft een hoge lob. Mesi speelt de bal door. Arvanitakis kopt de bal weg. Rašetina heeft problemen om de bal te vangen. Rašetina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sena speelt de bal door. Rašetina is nu in balbezit. Pino Zamorano is nu in balbezit. Rašetina verovert de bal door een tackle van achteren. Rašetina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gaj trapt de bal weg van het doel. Baygır kopt de bal weg. Rašetina rent richting de bal. Rašetina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Czapla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meer is nu in balbezit. Meer geeft een lange en hoge pass. Baygır rent richting de bal. Baygır haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Mesi met een harde bal richting middenveld. Sena kopt de bal weg. Rašetina is nu in balbezit. Rašetina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Baygır zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meer geeft een hoge lob. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Baygır is nu in balbezit. Baygır passt de bal in één keer door. Rašetina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antek Team - Miauczysz FC 0:1

26e minuut.
Rašetina rent richting de bal. Pino Zamorano is nu in balbezit. Rašetina verovert de bal door een tackle van achteren. Rašetina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antek Team - Miauczysz FC 0:2

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Meer de bal onder controle te krijgen. Rašetina rent richting de bal. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetina verovert de bal door een tackle van achteren. Rašetina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pochyła heeft problemen om de bal te vangen. Rašetina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetina onderschept slim de pass. Rašetina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antek Team - Miauczysz FC 0:3

44e minuut.
Tetteh kopt de bal weg. Sena rent richting de bal. Sena passt de bal met de wreef. Rašetina is nu in balbezit. Rašetina schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Antek Team - Miauczysz FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antek Team 72%, Miauczysz FC 28%.
Antek Team - Miauczysz FC 0:4

46e minuut.
Cimbarle is nu in balbezit. Cimbarle geeft de bal voor. Rašetina is nu in balbezit. Rašetina draait met de bal, schiet en ... Didyk probeert de bal aan de voet te houden. Mesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antek Team - Miauczysz FC 0:5

48e minuut.
Arvanitakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Sena de bal. Sena geeft een hoge lob. Rašetina rent richting de bal. Rašetina draait met de bal, schiet en ... Mesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antek Team - Miauczysz FC 0:6

50e minuut.
Baygır is nu in balbezit. Baygır passt de bal in één keer door. Daar is Didyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rašetina rent richting de bal. Rašetina draait met de bal, schiet en ... Mesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Baygır zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meer geeft een hoge lob. Sena rent richting de bal. Rašetina is nu in balbezit. Rašetina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Buchowiec speelt de bal door. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena passt de bal in één keer door. Meer is nu in balbezit. Meer geeft een hoge lob. Mesi bokst de bal weg. Rašetina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetina schiet op doel. Mesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Tronička probeert naar een medespeler te passen. Meer geeft een lange en hoge pass. Pino Zamorano is nu in balbezit. Rašetina verovert de bal door een tackle van achteren. Rašetina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Meer passt de bal met de wreef. Daar is Pochyła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meer speelt de bal door. Rašetina heeft problemen om de bal te vangen. Rašetina haalt uit met een fantastische trap. Mesi bokst de bal weg. Daar is Pino Zamorano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Middleby komt het veld opgelopen. Giazitzoglou komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Sena is nu in balbezit. Sena met een sublieme pass. Rašetina is nu in balbezit. Baygır is nu in balbezit. Baygır haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antek Team - Miauczysz FC 0:7

71e minuut.
Rašetina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino Zamorano rent richting de bal. Rašetina onderschept slim de pass. Rašetina haalt uit met een fantastische trap. Mesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antek Team - Miauczysz FC 0:8

77e minuut.
Spitz geeft de bal voor. Bale rent richting de bal. Middleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Middleby geeft de bal voor. Rašetina springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mesi trapt de bal weg. Buchowiec kopt de bal weg. Rašetina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antek Team - Miauczysz FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antek Team 71%, Miauczysz FC 29%.
Antek Team - Miauczysz FC 0:9