Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zalesie Team ____Ruch ChoRzów
433 moja Tactiek test532
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 43.7
solide Schieten goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Alaşahin onderschept slim de pass. Alaşahin passt de bal zonder na te denken. Giovannetti met een sublieme pass. Vairetto rent richting de bal. Vairetto haalt uit met een fantastische trap. Kowalec bokst de bal weg.

11e minuut.
Kyritsis kopt de bal weg. Tichý is nu in balbezit. Akay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tichý is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Detmer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Rogowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kyritsis is nu in balbezit. Kyritsis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - ____Ruch ChoRzów 1:0

21e minuut.
Sordyl probeert de bal met de borst te controleren. Kargılı verovert de bal door een tackle van achteren. Kargılı geeft de bal voor. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Inworp. Ogrodnik komt het veld opgelopen. Beletti komt het veld opgelopen. Kufieta komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Kyritsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Akay met een sublieme pass. Kargılı probeert naar een medespeler te passen. Vairetto rent richting de bal. Vairetto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Balkau rent richting de bal. Balkau passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Detmer de bal. Vairetto rent richting de bal. Vairetto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesie Team 47%, ____Ruch ChoRzów 53%.
Zalesie Team - ____Ruch ChoRzów 1:0

50e minuut.
Inworp. Żygowski komt het veld opgelopen. Szuszkiewicz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Sordyl de bal onder controle te krijgen. Kargılı is nu in balbezit. Kargılı speelt de bal door. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Kargılı passt de bal in één keer door. Akay rent richting de bal. Akay geeft een lange en hoge pass. Vairetto rent richting de bal. Vairetto schiet op doel. Kowalec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuiper komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kuiper passt de bal met de wreef. Tichý rent richting de bal. Met opzet legt Akay zijn tegenspeler op de grond. Akay is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

74e minuut.
Inworp. Makowiecki komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Farčić geeft een hoge lob. Makowiecki kopt de bal weg. Tichý rent richting de bal. Tichý haalt uit met een fantastische trap. Kufieta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - ____Ruch ChoRzów 2:0

82e minuut.
Sordyl onderschept slim de pass. Szuszkiewicz speelt de bal door. Ardizio kan de bal niet met de borst controleren. Tilkici is nu in balbezit. Tilkici haalt uit met een fantastische trap. Kufieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesie Team 45%, ____Ruch ChoRzów 55%.
Zalesie Team - ____Ruch ChoRzów 2:0