Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.065
  • Stadion: Ży(L)eta
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21596
Lunatic Asylum VIRTUS PRO!
017v Tactiek DEF541
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
18 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 55
very good Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Sznaucer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko verovert de bal door een tackle van achteren. Mićko geeft de bal voor. Álvarez de Eulate rent richting de bal. Álvarez de Eulate schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatic Asylum - VIRTUS PRO! 1:0

6e minuut.
Eblacas verovert de bal door een tackle van achteren. Eblacas probeert naar een medespeler te passen. Sznaucer probeert naar een medespeler te passen. Franzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lunatic Asylum - VIRTUS PRO! 1:1

7e minuut.
Floriani speelt de bal door. Mićko is nu in balbezit. Mićko geeft een hoge lob. Álvarez de Eulate bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez de Eulate draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Łuczywek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatic Asylum - VIRTUS PRO! 2:1

10e minuut.
Álvarez de Eulate kopt de bal weg. Nenezić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidić. Vidić krijgt een gele kaart. Nenezić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nenezić kan niet meer verder spelen. Apogs komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Schafranek probeert naar een medespeler te passen. Heus geeft een lange en hoge pass. Profiş kan de bal niet met de borst controleren. Álvarez de Eulate is nu in balbezit. Álvarez de Eulate haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Floriani is nu in balbezit. Floriani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatic Asylum - VIRTUS PRO! 3:1

20e minuut.
Eblacas onderschept slim de pass. Eblacas probeert naar een medespeler te passen. Busby is nu in balbezit. Busby geeft een hoge lob. Franzoni springt en kopt de bal. Alfonso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Ablanedo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Busby met een snelle inworp. Jabłoński rent richting de bal. Jabłoński draait met de bal, schiet en ... Alfonso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Heus rent richting de bal. Heus geeft een lange en hoge pass. Álvarez de Eulate probeert de bal met de borst te controleren. Álvarez de Eulate draait met de bal, schiet en ... Łuczywek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Alfonso met een harde bal richting middenveld. Dukić kopt de bal weg. Álvarez de Eulate is nu in balbezit. Álvarez de Eulate haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunatic Asylum 52%, VIRTUS PRO! 48%.
Lunatic Asylum - VIRTUS PRO! 3:1

48e minuut.
Sznaucer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznaucer geeft een lange en hoge pass. Franzoni kopt de bal weg. Jabłoński is nu in balbezit. Jabłoński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luna geeft een lange en hoge pass. Álvarez de Eulate bereikt de bal nog maar net als eerste. Colodin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colodin krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Álvarez de Eulate rent richting de bal. Profiş rent richting de bal. Álvarez de Eulate verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez de Eulate draait met de bal, schiet en ... Łuczywek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatic Asylum - VIRTUS PRO! 4:1

54e minuut.
Sznaucer geeft de bal voor. Alfonso met een sublieme pass. Apogs kopt de bal weg. Franzoni rent richting de bal. Franzoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Heus probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dukić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dukić passt de bal in één keer door. Álvarez de Eulate bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez de Eulate draait met de bal, schiet en ... Łuczywek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vidić is nu in balbezit. Vidić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatic Asylum - VIRTUS PRO! 5:1

58e minuut.
Daar is Eblacas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eblacas passt de bal in één keer door. Busby rent richting de bal. Busby geeft een hoge lob. Franzoni maakt een snoekduik en kopt de bal. Alfonso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Colodin heeft problemen om de bal te vangen. Dukić met een sublieme pass. Álvarez de Eulate bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez de Eulate haalt uit met een fantastische trap. Łuczywek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukić geeft een hoge lob. Álvarez de Eulate rent richting de bal. Álvarez de Eulate schiet op doel. Łuczywek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Álvarez de Eulate rent richting de bal. Profiş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Álvarez de Eulate is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Álvarez de Eulate neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatic Asylum - VIRTUS PRO! 6:1

67e minuut.
Apogs heeft problemen om de bal te vangen. Apogs passt de bal in één keer door. Ablanedo rent richting de bal. Franzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Franzoni schiet op doel. Alfonso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Floriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriani passt de bal in één keer door. Álvarez de Eulate bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez de Eulate draait met de bal, schiet en ... Łuczywek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatic Asylum - VIRTUS PRO! 7:1

73e minuut.
Klungelig pakt Álvarez de Eulate de bal. Colodin is nu in balbezit. Álvarez de Eulate onderschept slim de pass. Dukić rent richting de bal. Dukić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Canalaz is nu in balbezit. Canalaz geeft een lange en hoge pass. Franzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatic Asylum - VIRTUS PRO! 7:2

85e minuut.
Jabłoński rent richting de bal. Franzoni rent richting de bal. Jabłoński rent richting de bal. Jabłoński schiet op doel. Alfonso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Dukić heeft problemen om de bal te vangen. Sznaucer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mićko. Mićko krijgt een gele kaart. Sznaucer raakt geblesseerd tijdens het duel. Eblacas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Franzoni krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunatic Asylum 64%, VIRTUS PRO! 36%.
Lunatic Asylum - VIRTUS PRO! 7:2