Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
____Ruch ChoRzów Miauczysz FC
test532 Tactiek 4231
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 51.4
solid Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Prok geeft de bal voor. Janković bereikt de bal nog maar net als eerste. Janković passt de bal in één keer door. Sapountzis is nu in balbezit. Sapountzis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Giazitzoglou kopt de bal weg. Walczyński heeft problemen om de bal te vangen. Rašetina bereikt de bal nog maar net als eerste. Baygır bereikt de bal nog maar net als eerste. Baygır haalt uit met een fantastische trap. Kufieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Szuszkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Maseiro is nu in balbezit. Maseiro speelt de bal door. Sena is nu in balbezit. Sena haalt uit met een fantastische trap. Kufieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Baygır is nu in balbezit. Walczyński begaat een overtreding. Baygır raakt geblesseerd tijdens het duel. Vairetto komt het veld opgelopen. Cavaco komt het veld opgelopen. Baygır zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rašetina krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Janković is nu in balbezit. Janković passt de bal zonder na te denken. Maseiro met een sublieme pass. Baygır controleert de bal met de borst. Baygır geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Janković is nu in balbezit. Janković passt de bal met de wreef. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto draait met de bal, schiet en ... Prygel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Prok geeft de bal voor. Inworp. Buchowiec met de inworp. Baygır is nu in balbezit. Baygır geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Conta verovert de bal door een tackle van achteren. Alfange met een sublieme pass. Giovannetti probeert naar een medespeler te passen. Vairetto rent richting de bal. Vairetto draait met de bal, schiet en ... Prygel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ____Ruch ChoRzów 60%, Miauczysz FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
____Ruch ChoRzów - Miauczysz FC 0:0

46e minuut.
Mauger komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Cavaco geeft een hoge lob. Inworp. Baygır met een snelle inworp. Buchowiec is nu in balbezit. Buchowiec geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Sena geeft de bal voor. Szuszkiewicz speelt de bal door. Cavaco heeft problemen om de bal te vangen. Rašetina is nu in balbezit. Rašetina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
____Ruch ChoRzów - Miauczysz FC 0:1

54e minuut.
Ardizio rent richting de bal. Ardizio passt de bal zonder na te denken. Janković probeert naar een medespeler te passen. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto schiet op doel. Prygel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Inworp. Arvanitakis komt het veld opgelopen. Meer komt het veld opgelopen. Firea komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Alaşahin rent richting de bal. Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti geeft de bal voor. Vairetto is nu in balbezit. Vairetto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bale geeft een hoge lob. Ardizio kopt de bal weg. Firea bereikt de bal nog maar net als eerste. Meer onderschept slim de pass. Meer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Inworp. Janković met de inworp. Vairetto rent richting de bal. Vairetto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Conta de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ____Ruch ChoRzów 51%, Miauczysz FC 49%.
____Ruch ChoRzów - Miauczysz FC 0:1