Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.065
  • Stadion: Twierdza
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 16992
VIRTUS PRO! Brda Rytel
DEF541 Tactiek naba451
56% Balbezit 44%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 43.1
very good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen good


11e minuut.
Jabłoński speelt de bal door. Żuralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuralski passt de bal met de wreef. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Colodin is nu in balbezit. Ślęczka verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęczka met een sublieme pass. Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Profiş de bal onder controle te krijgen. Twórczyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Profiş. Profiş krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Apogs verovert de bal door een tackle van achteren. Apogs passt de bal in één keer door. Polewicz speelt de bal door. Franzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Żuralski kopt de bal weg. Canalaz rent richting de bal. Twórczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Twórczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - Brda Rytel 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS PRO! 58%, Brda Rytel 42%.
VIRTUS PRO! - Brda Rytel 0:1

46e minuut.
Szerszunowicz komt het veld opgelopen. Lacerda komt het veld opgelopen. Ołówek komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Żuralski passt de bal in één keer door. Colodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Twórczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - Brda Rytel 0:2

60e minuut.
Sznaucer geeft de bal voor. Franzoni speelt de bal door. Miętkiewicz is nu in balbezit. Jabłoński onderschept slim de pass. Jabłoński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Colodin onderschept slim de pass. Twórczyński rent richting de bal. Colodin maakt een afschuwelijke overtreding. Colodin krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Ślęczka passt de bal in één keer door. Zydorowicz rent richting de bal. Zydorowicz geeft de bal voor. Franzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Lacerda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Colodin probeert de bal aan de voet te houden. Twórczyński is nu in balbezit. Twórczyński schiet op doel. Łuczywek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - Brda Rytel 0:3

73e minuut.
Franzoni onderschept slim de pass. Franzoni passt de bal zonder na te denken. Jabłoński rent richting de bal. Jabłoński haalt uit met een fantastische trap. Laszczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lacerda met een sublieme pass. Eblacas is nu in balbezit. Eblacas geeft een hoge lob. Franzoni is nu in balbezit. Franzoni haalt uit met een fantastische trap. Laszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jabłoński is nu in balbezit. Jabłoński haalt uit met een fantastische trap. Laszczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - Brda Rytel 1:3

86e minuut.
Daar is Rumcajs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobolewski is nu in balbezit. Sobolewski met een sublieme pass. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński haalt uit met een fantastische trap. Łuczywek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS PRO! 54%, Brda Rytel 46%.
VIRTUS PRO! - Brda Rytel 1:3