Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antek Team FC Konstantynopolitowicz
DAREK Tactiek gogo
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 56.2
average Schieten good
average Passen formidable
average Verdedigen good


7e minuut.
Vidal probeert naar een medespeler te passen. Jaruga met een sublieme pass. Nappi rent richting de bal. Nappi geeft de bal voor. Lázeňský springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Spitz geeft een lange en hoge pass. Rajalo kopt de bal weg. Nappi rent richting de bal. Nappi geeft een hoge lob. Simeonidis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Betancourt is nu in balbezit. Betancourt passt de bal zonder na te denken. Simeonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Simeonidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antek Team - FC Konstantynopolitowicz 0:1

10e minuut.
Nappi geeft de bal voor. Carambol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simeonidis kopt de bal weg. Lázeňský is nu in balbezit. Lázeňský draait met de bal, schiet en ... Mesi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Carambol geeft de bal voor. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaruga krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Simeonidis passt de bal zonder na te denken. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt passt de bal zonder na te denken. Lázeňský heeft problemen om de bal te vangen. Lázeňský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Spitz passt de bal in één keer door. Lázeňský is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czapla. Czapla krijgt een gele kaart. Lázeňský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Betancourt komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Butnăreanu speelt de bal door. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt passt de bal in één keer door. Lázeňský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázeňský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antek Team - FC Konstantynopolitowicz 0:2

29e minuut.
Betancourt passt de bal zonder na te denken. Nappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappi geeft een lange en hoge pass. Lázeňský rent richting de bal. Lázeňský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antek Team - FC Konstantynopolitowicz 0:3

32e minuut.
Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spitz met een snelle inworp. Betancourt geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Betancourt passt de bal zonder na te denken. Pino Zamorano heeft problemen om de bal te vangen. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Simeonidis verovert de bal door een tackle van achteren. Simeonidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Spitz geeft een lange en hoge pass. Simeonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappi rent richting de bal. Nappi geeft de bal voor. Lázeňský springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Betancourt onderschept slim de pass. Betancourt passt de bal met de wreef. Simeonidis controleert de bal met de borst. Lázeňský rent richting de bal. Lázeňský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Betancourt met een sublieme pass. Simeonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Simeonidis passt de bal in één keer door. Lázeňský rent richting de bal. Lázeňský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pino Zamorano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázeňský verovert de bal door een tackle van achteren. Lázeňský met een sublieme pass. Simeonidis is nu in balbezit. Simeonidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antek Team 78%, FC Konstantynopolitowicz 22%.
Antek Team - FC Konstantynopolitowicz 0:3

47e minuut.
Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajalo maakt een afschuwelijke overtreding. Bieńkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pochyła zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tronička rent richting de bal. Tronička geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doeltrap. Miadzielec trapt de bal weg van het doel. Nappi kopt de bal weg. Klungelig pakt Simeonidis de bal. Simeonidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antek Team - FC Konstantynopolitowicz 0:4

52e minuut.
Butnăreanu passt de bal zonder na te denken. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázeňský maakt een afschuwelijke overtreding. Lázeňský krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Betancourt geeft een hoge lob. Pino Zamorano onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nappi zal de hoekschop nemen. Lázeňský maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antek Team - FC Konstantynopolitowicz 0:5

60e minuut.
Simeonidis rent richting de bal. Simeonidis geeft een lange en hoge pass. Daar is Miadzielec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázeňský is nu in balbezit. Lázeňský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Simeonidis is nu in balbezit. Simeonidis passt de bal met de wreef. Nappi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lázeňský de bal. Lázeňský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antek Team - FC Konstantynopolitowicz 0:6

75e minuut.
Spitz passt de bal zonder na te denken. Butnăreanu rent richting de bal. Butnăreanu geeft een hoge lob. Simeonidis kopt de bal weg. Lázeňský is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Spitz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Simeonidis is nu in balbezit. Simeonidis geeft een hoge lob. Mesi bokst de bal weg.

77e minuut.
Spitz geeft een hoge lob. Inworp. Jaruga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Betancourt rent richting de bal. Betancourt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antek Team 78%, FC Konstantynopolitowicz 22%.
Antek Team - FC Konstantynopolitowicz 0:6