Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miauczysz FC VIRTUS PRO!
4231 Tactiek DEF541
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 49.9
very good Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen good


13e minuut.
Prałatowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rašetina rent richting de bal. Prałatowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rašetina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giazitzoglou legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!

15e minuut.
Canalaz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sena de bal. Sena passt de bal zonder na te denken. Rašetina is nu in balbezit. Rašetina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Łuczywek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Sznaucer passt de bal in één keer door. Jabłoński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cimbarle. Cimbarle krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Baygır onderschept slim de pass. Eblacas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baygır is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baygır zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena draait met de bal, schiet en ... Łuczywek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sznaucer probeert de bal aan de voet te houden. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena passt de bal in één keer door. Rašetina rent richting de bal. Rašetina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miauczysz FC - VIRTUS PRO! 1:0

35e minuut.
Profiş geeft de bal voor. Musio is nu in balbezit. Buchowiec begaat een overtreding. Buchowiec krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Jabłoński is nu in balbezit. Buchowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Buchowiec passt de bal zonder na te denken. Baygır rent richting de bal. Baygır haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Buchowiec passt de bal met de wreef. Baygır is nu in balbezit. Profiş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Profiş moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Profiş schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Baygır is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mauger komt het veld opgelopen. Buchowiec met een snel genomen vrije trap. Rašetina springt en kopt de bal. Łuczywek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miauczysz FC 47%, VIRTUS PRO! 53%.
Miauczysz FC - VIRTUS PRO! 1:0

50e minuut.
Buchowiec is nu in balbezit. Buchowiec met een sublieme pass. Baygır rent richting de bal. Baygır schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miauczysz FC - VIRTUS PRO! 2:0

53e minuut.
Maseiro is nu in balbezit. Canalaz verovert de bal door een tackle van achteren. Canalaz passt de bal met de wreef. Bale probeert de bal aan de voet te houden. Franzoni bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sznaucer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Franzoni krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miauczysz FC - VIRTUS PRO! 2:1

57e minuut.
Canalaz kopt de bal weg. Giazitzoglou is nu in balbezit. Met opzet legt Jabłoński zijn tegenspeler op de grond. Giazitzoglou raakt geblesseerd tijdens het duel. Buchowiec komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rašetina rent richting de bal. Eblacas onderschept slim de pass. Giazitzoglou is nu in balbezit. Baygır bereikt de bal nog maar net als eerste. Baygır schiet op doel. Łuczywek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Sena kopt de bal weg. Rašetina rent richting de bal. Prałatowicz is nu in balbezit. Baygır verovert de bal door een tackle van achteren. Baygır schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arvanitakis komt het veld opgelopen. Meer komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Łuczywek probeert naar een medespeler te passen. Arvanitakis is nu in balbezit. Arvanitakis geeft de bal voor. Rašetina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetina haalt uit met een fantastische trap. Łuczywek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Maseiro is nu in balbezit. Maseiro passt de bal zonder na te denken. Sena probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rašetina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rašetina draait met de bal, schiet en ... Łuczywek bokst de bal weg.

82e minuut.
Cimbarle geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jabłoński rent richting de bal. Jabłoński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Cimbarle verovert de bal door een tackle van achteren. Cimbarle geeft een lange en hoge pass. Meer is nu in balbezit. Rašetina is nu in balbezit. Rašetina schiet op doel. Łuczywek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Meer rent richting de bal. Meer schiet op doel. Łuczywek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rašetina is nu in balbezit. Rašetina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miauczysz FC - VIRTUS PRO! 3:1

89e minuut.
Meer probeert de bal aan de voet te houden. Franzoni is nu in balbezit. Arvanitakis verovert de bal door een tackle van achteren. Arvanitakis geeft een hoge lob. Rašetina springt en kopt de bal. Łuczywek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Miauczysz FC - VIRTUS PRO! 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miauczysz FC 41%, VIRTUS PRO! 59%.
Miauczysz FC - VIRTUS PRO! 4:1