Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brda Rytel ____Ruch ChoRzów
naba451 Tactiek test532
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
44.3 gemiddelde waardering 54.9
adequate Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Janković passt de bal zonder na te denken. Alfange probeert naar een medespeler te passen. Giovannetti met een sublieme pass. Vairetto rent richting de bal. Vairetto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Giovannetti is nu in balbezit. Giovannetti passt de bal zonder na te denken. Czysty bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfange verovert de bal door een tackle van achteren. Alfange haalt uit met een fantastische trap. Laszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Kargılı rent richting de bal. Kargılı passt de bal in één keer door. Alfange rent richting de bal. Vairetto rent richting de bal. Vairetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brda Rytel - ____Ruch ChoRzów 0:1

27e minuut.
Ardizio geeft een hoge lob. Długi bereikt de bal nog maar net als eerste. Długi geeft de bal voor. Klungelig pakt Akay de bal. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Giovannetti probeert naar een medespeler te passen. Ardizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardizio geeft een hoge lob. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto haalt uit met een fantastische trap. Laszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Sobolewski passt de bal met de wreef. Giovannetti geeft een hoge lob. Miętkiewicz rent richting de bal. Vairetto verovert de bal door een tackle van achteren. Vairetto draait met de bal, schiet en ... Laszczak bokst de bal weg.

43e minuut.
Alfange met de inworp. Giovannetti controleert de bal met de borst. Sarnik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giovannetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vairetto neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Brda Rytel - ____Ruch ChoRzów 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brda Rytel 53%, ____Ruch ChoRzów 47%.
Brda Rytel - ____Ruch ChoRzów 0:2

46e minuut.
Śniegocki komt het veld opgelopen. Szerszunowicz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Akay geeft de bal voor. Inworp. Sarnik met de inworp. Śniegocki is nu in balbezit. Śniegocki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Inworp. Alfange met de inworp. Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti draait met de bal, schiet en ... Szerszunowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Śniegocki met de inworp. Janković speelt de bal door. Klungelig pakt Vairetto de bal. Vairetto schiet op doel. Laszczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brda Rytel - ____Ruch ChoRzów 0:3

61e minuut.
Ardizio met een sublieme pass. Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Szerszunowicz zijn tegenspeler op de grond. Szerszunowicz krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Klungelig pakt Miętkiewicz de bal. Janković onderschept slim de pass. Janković passt de bal zonder na te denken. Vairetto is nu in balbezit. Vairetto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Vairetto probeert naar een medespeler te passen. Giovannetti is nu in balbezit. Giovannetti passt de bal zonder na te denken. Vairetto rent richting de bal. Vairetto schiet op doel. Laszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Brda Rytel - ____Ruch ChoRzów 0:4

77e minuut.
Alfange speelt de bal door. Janković bereikt de bal nog maar net als eerste. Janković speelt de bal door. Vairetto rent richting de bal. Vairetto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vairetto met een sublieme pass. Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti passt de bal met de wreef. Vairetto rent richting de bal. Vairetto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brda Rytel 50%, ____Ruch ChoRzów 50%.
Brda Rytel - ____Ruch ChoRzów 0:4