Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konstantynopolitowicz f1 blue
gogo Tactiek LECH
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 44.6
good Schieten good
excellent Passen adequate
good Verdedigen very good


4e minuut.
Mienculewicz met een sublieme pass. Betancourt heeft problemen om de bal te vangen. Betancourt passt de bal zonder na te denken. Lázeňský heeft problemen om de bal te vangen. Lázeňský schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz is nu in balbezit. Spitz probeert naar een medespeler te passen. Lázeňský is nu in balbezit. Lázeňský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Buzinas heeft problemen om de bal te vangen. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt passt de bal zonder na te denken. Simeonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Simeonidis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Lázeňský is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gentier. Lázeňský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaruga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Simeonidis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Nappi met een snelle inworp. Betancourt rent richting de bal. Betancourt passt de bal met de wreef. Simeonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Simeonidis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lecuyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Spitz kopt de bal weg. Dakessyan geeft een hoge lob. Betancourt rent richting de bal. Betancourt geeft de bal voor. Lázeňský krijgt zijn hoofd ertegen. Lecuyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spitz met de inworp. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt geeft een hoge lob. Simeonidis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Simeonidis rent richting de bal. Dakessyan onderschept slim de pass. Nappi met een sublieme pass. Lázeňský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázeňský haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konstantynopolitowicz - f1 blue 1:0

43e minuut.
Lázeňský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázeňský passt de bal in één keer door. Simeonidis rent richting de bal. Simeonidis schiet op doel. Evra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lecuyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lázeňský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázeňský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konstantynopolitowicz - f1 blue 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konstantynopolitowicz 29%, f1 blue 71%.
FC Konstantynopolitowicz - f1 blue 2:0

57e minuut.
Gentier kopt de bal weg. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lázeňský de bal. Lázeňský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spitz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Betancourt rent richting de bal. Betancourt geeft een hoge lob. Simeonidis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Spitz passt de bal in één keer door. Klag is nu in balbezit. Simeonidis verovert de bal door een tackle van achteren. Simeonidis schiet op doel. Dobrea kopt de bal weg. Lecuyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konstantynopolitowicz 35%, f1 blue 65%.
FC Konstantynopolitowicz - f1 blue 2:0