Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nitro Zdanów MKS.Korona.Kielce
Ks Tactiek 433 2013
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 68.1
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Chowański rent richting de bal. Viljamaa verovert de bal door een tackle van achteren. Viljamaa passt de bal met de wreef. Złotopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotopolski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Nowak-Kowalski rent richting de bal. Nowak-Kowalski geeft een lange en hoge pass. Złotopolski rent richting de bal. Złotopolski draait met de bal, schiet en ... Ben Khalifa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - MKS.Korona.Kielce 0:1

11e minuut.
Skubiszyński probeert naar een medespeler te passen. Palinck rent richting de bal. Palinck passt de bal in één keer door. Nègre rent richting de bal. Nègre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Murzastek onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cadavieco zal de hoekschop nemen. Borjas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Klungelig pakt Kopa-Ostrowski de bal. Palinck met een sublieme pass. Nègre heeft problemen om de bal te vangen. Kopa-Ostrowski geeft een hoge lob. Złotopolski maakt een snoekduik en kopt de bal. Ben Khalifa bokst de bal weg.

20e minuut.
Palinck geeft een hoge lob. Nègre heeft problemen om de bal te vangen. Przytuła speelt de bal door. Nègre is nu in balbezit. Nègre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Nègre probeert de bal aan de voet te houden. Santhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kopa-Ostrowski ... Strafschop! Kopa-Ostrowski krijgt een gele kaart. Santhani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Skubiszyński neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nitro Zdanów - MKS.Korona.Kielce 1:1

23e minuut.
Nowak-Kowalski passt de bal zonder na te denken. Drogba verovert de bal door een tackle van achteren. Viljamaa is nu in balbezit. Viljamaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - MKS.Korona.Kielce 1:2

25e minuut.
Palinck probeert naar een medespeler te passen. Nègre speelt de bal door. Skubiszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubiszyński schiet op doel. Borjas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Skubiszyński geeft een hoge lob. Nègre heeft problemen om de bal te vangen. Kopa-Ostrowski probeert naar een medespeler te passen. Viljamaa rent richting de bal. Viljamaa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ben Khalifa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Ben Khalifa met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Drogba de bal. Złotopolski rent richting de bal. Złotopolski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kopa-Ostrowski probeert naar een medespeler te passen. Viljamaa rent richting de bal. Chester is nu in balbezit. Chester geeft de bal voor. Złotopolski krijgt zijn hoofd ertegen. Ben Khalifa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Santhani passt de bal zonder na te denken. Palinck rent richting de bal. Nègre is nu in balbezit. Nègre schiet op doel. Borjas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nitro Zdanów - MKS.Korona.Kielce 2:2

34e minuut.
Nowak-Kowalski geeft een hoge lob. Złotopolski kopt de bal weg. Viljamaa rent richting de bal. Viljamaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - MKS.Korona.Kielce 2:3

39e minuut.
Kopa-Ostrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopa-Ostrowski passt de bal zonder na te denken. Złotopolski is nu in balbezit. Kus rent richting de bal. Kus draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - MKS.Korona.Kielce 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nitro Zdanów 61%, MKS.Korona.Kielce 39%.
Nitro Zdanów - MKS.Korona.Kielce 2:4

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Füst met de inworp. Nowak-Kowalski is nu in balbezit. Nowak-Kowalski geeft een hoge lob. Złotopolski maakt een snoekduik en kopt de bal. Ben Khalifa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Przytuła geeft de bal voor. Klungelig pakt Arghirescu de bal. Złotopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotopolski draait met de bal, schiet en ... Ben Khalifa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - MKS.Korona.Kielce 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nitro Zdanów 55%, MKS.Korona.Kielce 45%.
Nitro Zdanów - MKS.Korona.Kielce 2:5