Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suszki Susza Lech Poznań Kolejorz
41212 off Tactiek nowa
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 60.4
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Trabucchi is nu in balbezit. Trabucchi passt de bal in één keer door. Szabolcska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabolcska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszki Susza - Lech Poznań Kolejorz 1:0

16e minuut.
Torreti met een sublieme pass. Serre rent richting de bal. Serre passt de bal in één keer door. Bęś rent richting de bal. Bęś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Armfelt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini schiet op doel. Armfelt bokst de bal weg.

18e minuut.
Mitriţă heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzak onderschept slim de pass. Wawrzak probeert naar een medespeler te passen. Fuzileiro geeft een lange en hoge pass. Iraheta Sanabria springt en kopt de bal. Wysiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Paepe probeert naar een medespeler te passen. Fuzileiro rent richting de bal. Fuzileiro probeert naar een medespeler te passen. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Torreti passt de bal zonder na te denken. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Štěpaník begaat een overtreding. Štěpaník krijgt een gele kaart. Bęś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Serre wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Serre rent richting de bal. Martini speelt de bal door. Klungelig pakt Vajda de bal. Martini is nu in balbezit. Martini schiet op doel. Armfelt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suszki Susza 54%, Lech Poznań Kolejorz 46%.
Suszki Susza - Lech Poznań Kolejorz 1:0

46e minuut.
Bielat met een sublieme pass. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban met een sublieme pass. Vajda rent richting de bal. Vajda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Štěpaník is nu in balbezit. Štěpaník speelt de bal door. Trabucchi geeft de bal voor. Fuzileiro rent richting de bal. Fuzileiro geeft een lange en hoge pass. Paal! Martini passt de bal in één keer door. Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabolcska begaat een overtreding. Vajda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vajda kan niet meer verder spelen. Rosolia komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa is nu in balbezit. Met opzet legt Balaban zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Balaban naar de kleedkamers voor een vroege douche. Alexa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

66e minuut.
Bielat passt de bal in één keer door. Givet met een sublieme pass. Broili heeft problemen om de bal te vangen. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Trabucchi controleert de bal met de borst. Rosolia probeert naar een medespeler te passen. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suszki Susza - Lech Poznań Kolejorz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suszki Susza 39%, Lech Poznań Kolejorz 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suszki Susza - Lech Poznań Kolejorz 1:1