Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKSTychy1971 krokodylki
4-1-3-2-1 Tactiek michal
54% Balbezit 46%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
55.7 gemiddelde waardering 45.7
goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


28e minuut.
Waleński is nu in balbezit. Zenklussen verovert de bal door een tackle van achteren. Zenklussen speelt de bal door. Kobiela heeft problemen om de bal te vangen. Kobiela schiet op doel. Kačavenda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Zenklussen probeert naar een medespeler te passen. Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kobiela krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cambojano passt de bal met de wreef. Parrinello met een sublieme pass. Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski geeft een lange en hoge pass. Cernea krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zenklussen heeft problemen om de bal te vangen. Scarrafoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenklussen speelt de bal door. Kobiela is nu in balbezit. Kobiela schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Cambojano speelt de bal door. Zenklussen speelt de bal door. Kobiela is nu in balbezit. Kobiela schiet op doel. Kačavenda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - krokodylki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 72%, krokodylki 28%.
GKSTychy1971 - krokodylki 0:1

53e minuut.
Daar is Bogoescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascalin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keisi. Keisi krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Keisi onderschept slim de pass. Keisi geeft de bal voor. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela onderschept slim de pass. Kobiela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Kobiela is nu in balbezit. Zenklussen rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Waleński ... Strafschop! Zenklussen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zenklussen neemt de penalty, wat een uithaal! Kačavenda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 65%, krokodylki 35%.
GKSTychy1971 - krokodylki 0:1